Saamme paljon sydäntälämmittävää palautetta jäseniltämme. Tässä pieni otos saamistamme kommenteista.

Katso viimeisimmät palautteet Facebook-sivuiltamme!

Jäsentemme kokemuksia Hukasta

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!

“Huhheijaa! Päätin odottaa alkuinnostuksen laantumista, ennen kuin jättäisin vaatimattoman arvioni, mutta entä kun se ei laannu puolen vuoden jälkeenkään?

Joulukuinen tutustumiskäynti yllätti: en ole koskaan nähnyt Suomessa vastaavia puitteita monipuoliselle harjoittelulle. Ulkoapäin en ikinä hoksannut, kuinka valtava Hukka oikeasti on. Hämmästykseni yltyi, kun huomasin löytäväni yksityiskohtia, joita tasokkaistakin paikoista usein uupuu: trap bar -kehikko, Jacob’s Ladder -laite, voimistelutilat, infrapunasauna… Tajusin löytäneeni Heinäpäästä aikuisten huvipuiston. Sali vaihtui sekunnissa.

Kaikkialla lupaillaan mainiota asiakaspalvelua, mutta Hukka sinkauttaa tämän täysin omalle tasolleen. Respaan on aina hilpeä tulla, treeneistä marssii hymyssä suin ja aspajengillä on päivästä toiseen can-do-asenne.

Puhumattakaan erikoistilanteista. Palautteeseen on vastattu ripeästi; keksin toivoa gripper-jousipuristimia ja ne hankittiin; akillesjänteeni katkesi ja sain ensiluokkaisen ensiavun, joka ei tosiaankaan jäänyt kylmä-koho-kompressioon; jäsenyyteni sai näppärästi jäähylle, ja Hukka jopa toi säilytykseen jääneen pyöräni, jota en saanut itse haettua. Juuri tällaisten asioiden vuoksi sitä haluaa jatkossakin tukea näin ainutlaatuista paikkaa ja toivoo, että yhä uudet liikkujat löytävät Hukan.

Iso kiitos, Hukan poppoo!

P.S. Jos joku toinen mustavalkoisten kellarisalien kasvatti aprikoi salinvaihtoa, niin tässäpä muutos päiväohjelmaasi: tennarit jalkaan ja kompassisuunnaksi Isokatu 99, 90120, Heinäpää.”

– Olli H.