Saamme paljon sydäntälämmittävää palautetta jäseniltämme. Tässä pieni otos saamistamme kommenteista.

Katso viimeisimmät palautteet Facebook-sivuiltamme!

Jäsentemme kokemuksia Hukasta

Arja H.

Viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta ja paljon eri ryhmäliikuntatunteja. Hyvä sijainti ja paljon parkkitilaa.

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Heta K.

Laadukas ja monipuolinen tarjonta ryhmäliikuntaa ja pallopelejä, korkeatasoinen kuntosali. Salilla on tilaa riittävästi jos haluaa treenata omassa rauhassa. Tilat on siistit. Virtuaalituntivalikoima on hyvä ja sielläkin saa treenata yleensä yksin/pienellä porukalla. Pukuhuone- ja saunatilat on oikein viihtyisät ja saunat on aina päällä. Ehdoton plussa myös neurosonicista.

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Juha K.

Mielestäni on hienoa että tässä parin vuoden aikana on hukan tarjonta kehittynyt, on tullut fatbikea, xpress puoli, nostolavat ja hyviä vapaita painoja ja tankoja, juoksumattoja, assault bikeä ja ski ergiä, iso plussa siitä!

Maija J.

Paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia saman katon alla. Plussaa pikku-hukasta. Lasten hoitokaan ei ongelma treenaamiselle 👌

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Noora N.

Hyvä valikoima ryhmäliikuntaa kaikkina päivinä, viihtyisät tilat , hyvät alennukset hukkakortilla, tenniskentät

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Pia H.

Olen viihtynyt yli 15-vuotta jäsenenä. Kohta varmaan20-vuotta tulee täyteen. Kaikki monipuoliset palvelut saman katon alta. Hyvä tarjonta ja mahtava henkilökunta!

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sampo K.

Olen aina tykännyt käydä hukassa ja tilat ovat mahtavat. itse pelaan pallopelejä paljon niin hukka on juuri hyvä tähän yhdistelmään. Eli salia ja pallopelejä

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Satu H.

Monipuolisesti liikuntaa tarjolla todella hienoissa tiloissa. Ohjaajat tosi kivoja ja iloisia. Ihan loistavaa palvelua! Hukka on vapaa-aikani ykköskohde. Kroppa kiittää :)

Satu O.

Iso kiitos Hukan henkilökunnalle! Vaikka ollaan eletty erittäin poikkeuksellisia aikoja, olette palvelleet asiakkaitanne erinomaisesti; esimerkkinä Hukka Online ja livejumpat. Jos livelähetys joskus tökkiikin, tallennevalikoima kyllä paikkaa tilanteen. Ohjaajat ovat ihan huippuja ja hukkalaisten palveluasenne omaa luokkaansa. Kuuntelette asiakkaitanne herkällä korvalla ja otatte heidän toiveensa huomioon – tästäkin on ihan omakohtaista kokemusta. Naisten salin menetys toki vähän kirpaisi, mutta kaikkeen tottuu ;). Erinomaista alkanutta vuotta kaikille hukkalaisille!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!

Walter K.

Todella monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Hyvät suihku- ja pukuhuonetilat. Sauna plussaa

“Huhheijaa! Päätin odottaa alkuinnostuksen laantumista, ennen kuin jättäisin vaatimattoman arvioni, mutta entä kun se ei laannu puolen vuoden jälkeenkään?

Joulukuinen tutustumiskäynti yllätti: en ole koskaan nähnyt Suomessa vastaavia puitteita monipuoliselle harjoittelulle. Ulkoapäin en ikinä hoksannut, kuinka valtava Hukka oikeasti on. Hämmästykseni yltyi, kun huomasin löytäväni yksityiskohtia, joita tasokkaistakin paikoista usein uupuu: trap bar -kehikko, Jacob’s Ladder -laite, voimistelutilat, infrapunasauna… Tajusin löytäneeni Heinäpäästä aikuisten huvipuiston. Sali vaihtui sekunnissa.

Kaikkialla lupaillaan mainiota asiakaspalvelua, mutta Hukka sinkauttaa tämän täysin omalle tasolleen. Respaan on aina hilpeä tulla, treeneistä marssii hymyssä suin ja aspajengillä on päivästä toiseen can-do-asenne.

Puhumattakaan erikoistilanteista. Palautteeseen on vastattu ripeästi; keksin toivoa gripper-jousipuristimia ja ne hankittiin; akillesjänteeni katkesi ja sain ensiluokkaisen ensiavun, joka ei tosiaankaan jäänyt kylmä-koho-kompressioon; jäsenyyteni sai näppärästi jäähylle, ja Hukka jopa toi säilytykseen jääneen pyöräni, jota en saanut itse haettua. Juuri tällaisten asioiden vuoksi sitä haluaa jatkossakin tukea näin ainutlaatuista paikkaa ja toivoo, että yhä uudet liikkujat löytävät Hukan.

Iso kiitos, Hukan poppoo!

P.S. Jos joku toinen mustavalkoisten kellarisalien kasvatti aprikoi salinvaihtoa, niin tässäpä muutos päiväohjelmaasi: tennarit jalkaan ja kompassisuunnaksi Isokatu 99, 90120, Heinäpää.”

– Olli H.