Heitä huolesi Hukkaan! 

Valitse juuri sinulle sopivin jäsenyys!

Liity nyt ilman sitovaa määräaikaa..


Heitä huolesi Hukkaan!

Mietityttääkö sitoutuminen? Ei huolta! Hukan jäsenyyden saat myös ilman sitovaa määräaikaa! Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden nyt hintaan 69 €/kk.

 Toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki Hukan palvelut vain kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Liity ilman määräaikaa

..tai valitse vuosijäsenyys ja hyödynnä lisäedut!


Kesä- ja heinäkuun treenit 0 €!

Liittyessäsi nyt vuoden määräajalla saat jäsenyytesi alkuun kesä- ja heinäkuun treenit hintaan 0 € (norm. 69 €/kk)!

Maksamalla vuoden kerralla saat jäsenyytesi vielä edullisemmin!

Liity vuosijäsenyydellä

Molempien jäsenyyksien liittymismaksu 20 €. Kampanjat ovat voimassa rajoitetun ajan.

12 päivän 100 % tyytyväisyys­­takuu

Tarjoamme kaikkiin jäsenyyksiimme 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuun. Jos siis päätät 12 ensimmäisen jäsenyyspäiväsi aikana, että Hukka ei olekaan sinun juttusi, saat kaikki rahasi takaisin. Liittyminen on siis sinulle täysin riskitöntä!

Liity netissä tai tule tutustumaan ilmaiseksi!

Hukan jäsenyyden hinta on 69 €/kk eli 2,20 euroa päivässä ja se sisältää kaikki Hukan jäsenyyspalvelut ja -edut. Vuoden kertamaksu on vielä edullisempi: 750 €/vuosi eli vain 2,05 €/päivä! Liity nyt ja aloita huikean monipuolinen ja hauska kuntoilu Hukassa!

Kaipaatko apua aloittamiseen?

Hukkaan liittyessäsi saat halutessasi maksuttoman liikuntaneuvonta-tapaamisen, jossa voit kysyä valmentajaltamme vinkkejä harrastuksen aloittamiseen, kuntosaliharjoitteluun, ryhmäliikuntaan, tai mihin tahansa mieltäsi vaivaavaan kysymykseen.

Jos haluat vielä tehokkaamman startin, Hukan valmennustiimiltä saat asiantuntija-tukea kuntosali­ohjelmista ravinto­neuvontaan – tai vaikkapa säännöllisten yhteistreenien muodossa.

Salla Käsmä, Liikuntakeskus Hukka, Oulu

Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointi keskus – tule ja löydä oma Hukkasi! 

Arja H.

Viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta ja paljon eri ryhmäliikuntatunteja. Hyvä sijainti ja paljon parkkitilaa.

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Heta K.

Laadukas ja monipuolinen tarjonta ryhmäliikuntaa ja pallopelejä, korkeatasoinen kuntosali. Salilla on tilaa riittävästi jos haluaa treenata omassa rauhassa. Tilat on siistit. Virtuaalituntivalikoima on hyvä ja sielläkin saa treenata yleensä yksin/pienellä porukalla. Pukuhuone- ja saunatilat on oikein viihtyisät ja saunat on aina päällä. Ehdoton plussa myös neurosonicista.

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Juha K.

Mielestäni on hienoa että tässä parin vuoden aikana on hukan tarjonta kehittynyt, on tullut fatbikea, xpress puoli, nostolavat ja hyviä vapaita painoja ja tankoja, juoksumattoja, assault bikeä ja ski ergiä, iso plussa siitä!

Maija J.

Paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia saman katon alla. Plussaa pikku-hukasta. Lasten hoitokaan ei ongelma treenaamiselle 👌

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Noora N.

Hyvä valikoima ryhmäliikuntaa kaikkina päivinä, viihtyisät tilat , hyvät alennukset hukkakortilla, tenniskentät

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Pia H.

Olen viihtynyt yli 15-vuotta jäsenenä. Kohta varmaan20-vuotta tulee täyteen. Kaikki monipuoliset palvelut saman katon alta. Hyvä tarjonta ja mahtava henkilökunta!

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sampo K.

Olen aina tykännyt käydä hukassa ja tilat ovat mahtavat. itse pelaan pallopelejä paljon niin hukka on juuri hyvä tähän yhdistelmään. Eli salia ja pallopelejä

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Satu H.

Monipuolisesti liikuntaa tarjolla todella hienoissa tiloissa. Ohjaajat tosi kivoja ja iloisia. Ihan loistavaa palvelua! Hukka on vapaa-aikani ykköskohde. Kroppa kiittää :)

Satu O.

Iso kiitos Hukan henkilökunnalle! Vaikka ollaan eletty erittäin poikkeuksellisia aikoja, olette palvelleet asiakkaitanne erinomaisesti; esimerkkinä Hukka Online ja livejumpat. Jos livelähetys joskus tökkiikin, tallennevalikoima kyllä paikkaa tilanteen. Ohjaajat ovat ihan huippuja ja hukkalaisten palveluasenne omaa luokkaansa. Kuuntelette asiakkaitanne herkällä korvalla ja otatte heidän toiveensa huomioon – tästäkin on ihan omakohtaista kokemusta. Naisten salin menetys toki vähän kirpaisi, mutta kaikkeen tottuu ;). Erinomaista alkanutta vuotta kaikille hukkalaisille!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!

Walter K.

Todella monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Hyvät suihku- ja pukuhuonetilat. Sauna plussaa

Poimintoja jäseneduistasi

Jäsenkortilla etua oululaisyrityksistä

Tiesitkö muuten, että saat Hukan jäsenkorttia näyttämällä huomattavia alennuksia yli 70:stä Hukka suosittelee! -kumppaniyrityksestä Oulun seudulla. Kumppaniyritykset tunnistat sisäänkäynnin tai vastaanoton Hukka suosittelee! -tarrasta.

Pikku-Hukka

Pikku-Hukka on iloinen ja liikunnallinen leikkipaikka jäsentemme 3–10-vuotaille lapsille, yksi lapsen viikon kohokohdista jonne pienet haluavat aina uudestaan – siis paljon enemmän kuin lapsiparkki! Pikku-Hukan käyttö kuuluu vanhemman Hukka-jäsenyyden hintaan.

8–15-vuotiailla lapsilla ja nuorilla on Hukassa puolestaan ikioma HukkaJuniori-jäsenyys, mikä mahdollistaa koko perheen liikkumisen saman katon alla!

Maksuttomat jäsenkahvit ja Neurosonic-divaanit

Nauti jäsenkahvit ja hyödynnä Neurosonic-divaanimme rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen, maksutta osana jäsenyyttäsi tietenkin!

Hukka Xpress Heinäpää, Alppila ja Rotuaari samaan hintaan!

Hukan jäsenyyteen kuuluu myös 24h-kuntosaliemme Hukka Xpress Heinäpään, Hukka Xpress Alppilan ja Hukka Xpress Rotuaarin vapaa käyttö – pysyvästi maksutta!

Hukkalaisena jäsen­etuihisi kuuluu myös jäsentapahtumia, valmentajien maksuttomia klinikoita, fatbike-pyörien lainausmahdollisuus sekä paljon muuta!