Mirka Nevala

Mirka Nevala

Personal Trainer

Onko tavoitteenasi voida paremmin arjessasi? Haluatko parantaa suorituskykyäsi ja palautumistasi? Onko kenties tuki-ja liikuntaelimistössäsi jonkinlaista vaivaa, joka haittaa elämääsi?

Valmennuksessani kiinnitämme huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja sen ansiosta jaksamisesi ja suorituskykysi paranee. Suunnittelemme yhdessä sinun arkeesi sopivan kokonaisuuden, joka koostuu sopivasta määrästä liikuntaa, hyvää unta ja terveellistä ruokaa. Valmennuksessa pääset opettelemaan uusia tapoja, joiden avulla halutuista muutoksista tulee pysyviä!

Monipuolisella lihaskuntoharjoittelulla voin auttaa sinua tuki- ja liikuntaelinvaivojen, kuten selkä-, polvi- tai niska-hartiavaivojen, kanssa. Lihaskunto-ja kestävyysharjoittelulla voidaan parantaa suorituskykyäsi, jota tarvitset hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi tai tuomaan potkua muuhun urheiluharrastukseesi.Omaan lajitaustaani kuuluu joukkue- ja kahvakuulaurheilu. Kahvakuulaurheilussa olen toiminut myös lajivalmentajana saavuttaen EM-ja MM-mitaleja. Minun valmennuksessani tehdään tavoitteellisesti töitä unohtamatta rentoutta ja iloa. Ota rohkesti yhteyttä, niin suunnitellaan sinun arkeesi sopiva kokonaisuus!

Kahvakuula