Chocolate Facejooga 15.10.

Chocolate Facejooga 15.10.

Tervetuloa aistimaan jooga uudella tavalla lauantaina 15.10.2022 klo 13.30–14.30 Chocolate Facejoogan merkeissä! Kasvojooga venyttää kasvojen ja kaulan lihaksia, mikä vahvistaa ja muotoilee niitä. Kun lihakset ihon alla vahvistuvat, pinta näyttää sileämmältä. Treeni vilkastaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä polttaa rasvaa. Kasvojooga tekee ihosta terveen ja hehkuvan näköisen. Se voi myös auttaa hyväksymään itsensä ja ulkonäkönsä paremmin.

Tässä kasvojoogassa saadaan aktivoitua myös makuaisti ihanien Chocoksin tarjoamien suklaiden myötä. The Body Shop Valkea tarjoaa tapahtumaan kasvoöljyt.

Suosittelemme tulemaan Facejoogaan kevyesti kosteutetuilla puhtailla kasvoilla (ei mielellään meikkiä) ja puhtain käsin. Ota mukaan pieni pyyhe. Ilmoittautuminen on heti auki vain Hukan varsinaisille jäsenille ja 29.9.22 lähtien myös ei-jäsenellä on mahdollisuus ostaa lippu tapahtumaan hintaan 10 €. Lippu sisältää päiväjäsenyyden Hukkaan, joten halutessasi voit myös testata muut Hukan palvelut ennen ja/tai jälkeen joogan.

Lämpimästi tervetuloa ottamaan hetki vain itsellesi ja nauttimaan kaikilla aisteilla!

Tapahtuman tiedot:

Ajankohta: lauantaina 15.10.22 klo 13.30–14.30
Kenelle: Liikuntakeskus Hukan jäsenille ja ei-jäsenille. Hinta ei-jäsenelle on 10 € (sisältää päiväjäsenyyden)
Tunnin taso: Kaikille sopiva
Ohjaaja: Tiia Törrö