Enemmän elämää -podcast: Arjen hyvä syöminen

Enemmän elämää -podcast: Arjen hyvä syöminen

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden kahdeksas jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 8 – Arjen hyvä syöminen

Tässä jaksossa vieraana on Tiedenaisista tuttu ravitsemusasiantuntija Anniina Halonen. Jaksossa keskustellaan terveyttä ja hyvinvointia edistävästä ruokavaliosta, joka on sallivaa ja monipuolista, eikä tiukkojen ruokavalioiden ja rajoittavien sääntöjen sävyttämää. Syömisen ei siis ole tarkoitus maksimoida kurjuutta, vaan tuoda myös iloa ja nautintoa elämään. Jakson aikana keskustelemme mm. siitä, mitkä ovat yleisimmät kompastuskivet ihmisten ravitsemuksessa, miksi ravitsemussuositukset saavat osakseen paljon kritiikkiä ja miksi trendidieetit ovat ongelmallisia. Puhumme myös siitä,  mitä arvoja ihmisillä on ruokailuun liittyen ja mitkä asiat ohjaavat syömistä ja ruokavalintoja.  Anniinaa voit seurata instagramissa @halonen.anniina. Lisäksi ravitsemusaiheista sisältöä ja paljon muuta löydät tiedenaisten instagramtililtä @tiedenaiset.

 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: