Enemmän elämää -podcast: Arjen voimavarat kuntoon

Enemmän elämää -podcast: Arjen voimavarat kuntoon

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden seitsemäs jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 7 – Arjen voimavarat kuntoon

Tässä jaksossa vieraana on pitkän uran liikunta-alalla tehnyt Riku Aalto. Jaksossa keskustelemme omien voimavarojen ja elinvoimaisuuden ylläpitämisestä ja siitä, miten omaa suorituskykyä voi edistää sekä työssä että vapaa-ajalla. Mitä vaaditaan, jotta ihminen voisi olla energinen ja minkälainen vaikutus fyysisellä kunnolla on meidän toiminta- ja suorituskykyyn arjessa ja työelämässä? Miten liikunta vaikuttaa aivoihimme ja mitä liiallinen istuminen saa aikaan? Puhumme myös siitä, miten liikunnan kuormitusta tulisi säädellä arjen muuttuvissa tilanteissa, ja  miten löytää tasapaino arjen vaatimusten ja hyvinvoinnin välille.  Lisää Rikun ja Impulssi Valmennus Oy:n juttuja löydät nettisivuilta osoitteesta impulssi.fi
 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: