Enemmän elämää -podcast: Hukka ❤️ Kärpät: Liigapelaajan elämää

Enemmän elämää -podcast: Hukka ❤️ Kärpät: Liigapelaajan elämää

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden viides jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 5 – Hukka ❤️ Kärpät: Liigapelaajan elämää

Kärppäpelaajat ovat tuttu näky Hukassa erityisesti kesäisin. Nyt pääsetkin kuulemaan mitä kiekkoilijan arki ja harjoittelu pitää sisällään, sillä vieraaksi tämän kertaiseen jaksoon olemme saaneet Kärppien liigapelaajan Arttu Hyryn ja joukkueen fysiikkavalmentajan Samppa Jaakolan. 

Keskustelemme Artun ja Sampan kanssa jakson aikana mm.:
• Mistä Artun matka jääkiekkoilijaksi on saanut alkunsa?

• Minkalaista harjoittelua kiekkoilijan arkeen sisältyy?

• Miten harjoittelu muuttuu kauden edetessä?

• Mikä merkitys voimaharjoittelulla on kiekkoilijalle?

• Mitä kuntotestejä pelaajille tehdään? 

• Mitkä ovat olleet Artun jääkiekkouran haastavimpia hetkiä, entä huippuhetket?

 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: