Enemmän elämää -podcast: Hyvinvoinnin metataidot

Enemmän elämää -podcast: Hyvinvoinnin metataidot

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden kuudes jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 6 – Hyvinvoinnin metataidot

Tämänkertaisessa jaksossa vieraana on lääkäri, valmentaja ja kouluttaja Heidi Pohjonen ja jakson aiheena  hyvinvoinnin metataidot. Keskustelemme mm. siitä, mitä metataidoilla tarkoitetaan, millaisia taitoja hyvinvoinnin edistämiseksi tarvitaan ja mitä taitoja riittävään palautumiseen, liikuntaan ja ravitsemaan liittyy. Jaksossa puhutaan myös siitä, miksi uuden opettelu tai elämäntapamuutos on usein niin hankalaa, mitkä ovat yleisimmät kompastuskivet ja kuinka “repsahduksiin” tulisi suhtautua. Heidin löydät Instagramista nimellä @heidi_pohjonen.
 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: