Enemmän elämää -podcast: Ikääntyneiden liikunta

Enemmän elämää -podcast: Ikääntyneiden liikunta

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin kolmas jakso on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraa alta tai Spotifysta ja uusia jaksoja luvassa joka viikko aina kesään saakka.

Jakso 3 – Ikääntyneiden liikunta

Podcastin kolmannessa jaksossa keskustelemme Mirka Nevalan kanssa seniori-ikäisten liikunnasta. Käymme läpi mm. sitä miksi ja miten tulisi liikkua, jotta harjoittelu tukisi hyvää toimintakykyä mahdollisimman pitkään. Miksi erityisesti lihaskuntoharjoittelu on tärkeää ja miten sitä voi harjoittaa. Minkä verran on sopivasti ja mitkä liikkeet sopivat ikääntyvien harjoitteluun? Entä mitä muuta liikuntaa lihaskuntoharjoittelun lisäksi olisi hyvä harrastaa? Onko venyttely hyvä notkeutta lisäävä harjoittelumuoto vai voiko sitä parantaa myös jollain muulla tapaa? Entä miten harjoittaa tasapainoa? Mm. näistä aiheista kuulet lisää tämänkertaisessa jaksossa.

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissä käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja erityisesti liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Mukana myös aika-ajoin kiinnostavia vieraita, joten tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: