Enemmän elämää -podcast: Kehon ja mielen hyvinvointia tukeva ravitsemus

Enemmän elämää -podcast: Kehon ja mielen hyvinvointia tukeva ravitsemus

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden kolmas jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 3 – Kehon ja mielen hyvinvointia tukeva ravitsemus

Tämänkertaisessa jaksossa vieraana on ravitsemusterapeutti Emilia Leinonen. Jakson aikana keskustelemme kehon ja mielen hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta ja ruokasuhteesta.  Käymme läpi mm. minkälaisista palasista terveellinen ruokavalio ja hyvinvointia tukeva syöminen koostuu, minkälaisia uskomuksia meillä on ravitsemukseen liittyen ja kuinka ne voivat vaikuttaa syömiskäyttäytymiseen. Tämän lisäksi keskustelemme myös siitä, miten mutkistunutta ruokasuhdetta voi lähteä korjaamaan, onko karkkilakko hyvä vai huono juttu, minkälainen on hyvä ja terve ruokasuhde ja mistä kaikesta se muodostuu.

Emiliaa voit seurata instagramista @ravitsemusterapeuttiemilia ja nettisivut löydät täältä.

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: