Enemmän elämää -podcast: Kestävyysliikunta

Enemmän elämää -podcast: Kestävyysliikunta

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin kuudes jakso on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta, ja uusia jaksoja luvassa joka viikko aina kesään saakka.

Jakso 6 – Kestävyysliikunta

Podcastin kuudennessa jaksossa keskustelemme kestävyysliikunnasta yhdessä Tiia Törrön kanssa. Tiialla on paljon kokemusta kestävyysharjoittelusta ja kestävyysurheilijoiden ja -harrastajien kanssa työskentelystä ja valmentamisesta. Lisäksi Tiia toimii Hukassa ryhmäliikuntaohjaajana, ohjaten mm. cycling- ja joogatunteja.

Jakson aikana keskustelemme Tiian kanssa mm. siitä, miksi kestävyyskunto on meille tärkeää, kuinka lähteä kehittämään omaa kestävyyskuntoa ja mistä saada apua ja tukea harjoitteluun. Lisäksi käymme läpi hieman tehoalueita, kuntotestauksen tarvetta, sekä harjoittelun jaksotusta. Keskustelemme myös voimaharjoittelun ja lihashuollon merkityksestä kestävyyslajeissa. Mm. näihin saat vastauksia jakson aikana ja paljon muuta.

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissä käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja erityisesti liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Mukana myös aika-ajoin kiinnostavia vieraita, joten tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: