Enemmän elämää -podcast: Koomamiehen tarina ja Luulammen unelma

Enemmän elämää -podcast: Koomamiehen tarina ja Luulammen unelma

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin seitsemäs jakso on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta, ja uusia jaksoja luvassa joka viikko aina kesään saakka.

Jakso 7 – Koomamiehen tarina ja Luulammen unelma

Podcastin seitsemännessä jaksossa kuulet Koomamiehen tarinan Luulammen unelmasta. Kuka on Koomamies ja mikä on Luulammen unelma? Mikä on Koomamiehen seuraava unelma? Entä mikä juttu on Tuira 620? Mikä voisi olla sinun Luulammen unelmasi? Jakso antaa todellista inspiraatiota ja rohkaisua kohti omia unelmia ja oman näköistä elämää. Koomamiehen löydät Instagramista @koomamies.

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissä käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja erityisesti liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Mukana myös aika-ajoin kiinnostavia vieraita, joten tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: