Enemmän elämää -podcast: Kuntoilijan fysiikkaharjoittelu

Enemmän elämää -podcast: Kuntoilijan fysiikkaharjoittelu

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin kahdeksas jakso on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta, ja uusia jaksoja luvassa joka viikko aina kesään saakka.

Jakso 8 – Kuntoilijan fysiikkaharjoittelu

Podcastin kahdeksannessa jaksossa keskustelemme Joni Tuohimaan kanssa tavoitteellisen kuntoilijan ja urheilijan fysiikkaharjoittelusta. Jakson aikana keskustelemme Jonin kanssa mm. siitä miten voimaharjoittelu eroaa tavallisen kuntoliikkujan, tavoitteellisen aktiiviliikkujan tai urheilijan harjoittelusta. Mitä harjoittelun ohjelmoinnissa tulee ottaa huomioon ja miten varmistetaan kehitys ja vältetään ylikuormitus? Keskustelemme myös siitä, kuinka yhdistää erilaisia harjoituksia keskenään ja kuinka monipuolistuttaa harjoittelua eri lajien avulla. 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissä käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja erityisesti liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Mukana myös aika-ajoin kiinnostavia vieraita, joten tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: