Enemmän elämää -podcast: Kuntoilijan lihashuolto

Enemmän elämää -podcast: Kuntoilijan lihashuolto

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin yhdeksäs jakso on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta, ja uusia jaksoja luvassa joka viikko aina kesään saakka.

Jakso 9 – Kuntoilijan lihashuolto

Podcastin yhdeksännessä jaksossa vieraana ovat Fysiobarin yrittäjät Harri Paso ja Raimo Korpela. Jakson aikana keskustelemme kuntoilijan lihashuollosta ja kuntouttavasta hoidosta. 

Käymme läpi mm:

  • Mitä hyötyä hieronnasta on?
  • Milloin kannattaa mennä hierontaan ja milloin taas fysioterapia voisi palvella paremmin.
  • Miten ajoittaa harjoittelu ja hieronta palvelemaan toisiaan mahdollisimman hyvin.
  • Miten ylläpitää hieronnan jälkeistä vetreää oloa ja ehkäistä vaivoja omatoimisesti.
  • Mikä merkitys venyttelyllä ja lihaskuntoharjoittelulla on toimintakyvyn ylläpitämisessä ja vaivojen ehkäisyssä?

Fysiobarin löydät Instagramista ja Facebookista nimellä fysiobar.

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissä käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja erityisesti liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Mukana myös aika-ajoin kiinnostavia vieraita, joten tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: