Enemmän elämää -podcast: Lasten liikunta

Enemmän elämää -podcast: Lasten liikunta

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin viides jakso on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta ja uusia jaksoja luvassa joka viikko aina kesään saakka.

Jakso 5 – Lasten liikunta

Tässä jaksossa keskustelemme Asko Mäkäräisen kanssa lasten liikunnasta. Asko on tullut tutuksi sosiaalisen median kautta erityisesti Tik Tokissa ja Instagramissa tilillä @hyvinvoitasko ja innostanut videoillaan useita vanhempia liikkumaan yhdessä lasten kanssa. Videoilla välittyy aito fiilis  sekä liikunnan ilo ja riemu.  

Keskustelemme Askon kanssa mm. siitä miten liikunta on muuttunut meidän omista nuoruusvuosista tähän päivään. Oliko 90-luvulla kaikki paremmin vai kultaako aika muistot? Kuinka saada lapsi innostumaan liikunnasta? Voiko liikuntaa harrastaa ilman kalliita seura- ja kausimaksuja? Miltä kuulostaisi taloyhtiön tai kyläyhteisön oma pihapelivuoro? Entä mikä merkitys kilpaurheilulla on lasten liikkumisessa? 

Mikäli haluat seurata Askon juttuja, niin pistä seurantaan instagramissa ja TikTokissa @hyvinvoitasko sekä Facebookissa Hyvinvoitasko. Lisäksi Askon nettisivut löydät täältä!

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissä käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja erityisesti liikuntaan, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Mukana myös aika-ajoin kiinnostavia vieraita, joten tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta tai Spotifysta – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: