Enemmän elämää -podcast: Pekka Wellingin hyväntekeväisyysjuoksu Helsingistä Ouluun

Enemmän elämää -podcast: Pekka Wellingin hyväntekeväisyysjuoksu Helsingistä Ouluun

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden toinen jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 2 – Pekka Wellingin hyväntekeväisyysjuoksu Helsingistä Ouluun

Toisen kauden toisessa jaksossa vieraana on futiskentiltä monille oululaiselle tuttu, pitkäaikainen jäsenemme Pekka Welling.  Pekka strattaa hyväntekeväisyysjuoksun maanataina 21.8 Helsingin Olympiastadionilta ja juoksee Ouluun kymmenessä päivässä! Hyväntekeväisyysjuoksu toteutetaan yhteistyössä Hope ry:n kanssa ja sen tarkoituksena on kerätä rahaa ja varusteita nuorten harrastustoimintaan. Jaksossa keskustellaan mm. siitä, mikä on saanut Pekan lähtemään mukaan kyseiseen tempaukseen, miten hän on valmistautunut sitä varten ja miten koko projekti tullaan toteuttamaan.
 
Mikäli haluat tietää enemmän projektista ja haluat olla mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa raha- tai tavaralahjoituksilla, löydät lisätietoa täältä. Pekan matkaa Helsingistä Ouluun voit seurata Instagramissa @pekkawell, TikTokissa @pekkawelling ja Twitterissä @WellingPekka.
 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: