Enemmän elämää -podcast: Tavoitteen asettaminen ja motivaation ylläpitäminen

Enemmän elämää -podcast: Tavoitteen asettaminen ja motivaation ylläpitäminen

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden neljäs jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 4 – Tavoitteen asettaminen ja motivaation ylläpitäminen

Tässä jaksossa keskustelemme motivaatiosta ja tavoitteen asettamisesta yhdessä Mikko Törmälehdon kanssa. Tavoitteisiin pääseminen ei useinkaan ole helppoa ja motivaatio tekemiselle vaihtelee. Hyvällä tavoitteenasettelulla on kuitenkin mahdollista saavuttaa vaikealtakin tuntuvia asioita ja päästä elämässä kohti itselle merkityksellisiä asioita. 


Jaksossa keskustellaan  mm. siitä, minkälainen on hyvä tavoite, mitkä tekijät auttavat pääsemään tavoitteeseen ja miten motivaation saa ylläpidettyä muuttuvissa elämäntilanteissa. Entä onko onnistuminen itsekurista kiinni?
Mikkoa voit seurata instagramissa @tormalehtomikko.

 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: