Enemmän elämää -podcast: Treenaaminen loukkaantumisen jälkeen

Enemmän elämää -podcast: Treenaaminen loukkaantumisen jälkeen

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toinen kausi käynnistyy tänään ja ensimmäinen jakso  on nyt kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 1 – Treenaaminen loukkaantumisen jälkeen

Toisen kauden ensimmäisen jakson aiheena on treenaaminen loukkaantumisen jälkeen. Tässä jaksossa valmentajamme Joni Tuohimaa ja Fysiobarin fysioterapeutti Juha Liimatainen pureutuvat siihen, miten loukkaantuminen tai vamma vaikuttaa harjoitteluun.  Jaksossa keskustellaan mm. siitä, miten laadukas kuntoutusprosessi alkaa ja miten eri hyvinvointialan toimijoiden tiiviimpi yhteistyö hyödyttää asiakasta. Nyt on luvassa siis tiukka kokonaisuus, joten tämä kannattaa kuunnella!
 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: