Enemmän elämää -podcast: Ulkonäköpaineet ja dieettikulttuuri

Enemmän elämää -podcast: Ulkonäköpaineet ja dieettikulttuuri

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen kauden yhdeksäs jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 9 – Ulkonäköpaineet ja dieettikulttuuri

Toisen kauden yhdeksännessä jaksossa käsittellään ulkonäköpaineita ja dieettikulttuuria. Sallan kanssa asiasta keskustelemassa on todellinen monitoiminainen, yrittäjä, raksatyöläinen, entinen fitnessurheilija ja Hukan pitkäaikainen jäsen Vilma Honkonen. Jakson aikana Vilma kertoo omista ulkonäköpaineistaan sekä siitä, minkälaisia ennakkoluuloja hän on kokenut ulkonäkönsä vuoksi. Keskustelemme myös siitä, minkälaisia vaikutuksia fitnessurheilulla oli Vilman hyvinvointiin, ja keho- ja ruokasuhteeseen. Entä miten someen Vilman mielestä tulisi suhtautua? Onko ok laihduttaa ulkonäön vuoksi? Onko fitnessurheilijan elämä terveellistä? Miksi tiukat dieetit eivät toimi tavalliselle kuntoilijalle? Rakentuuko hyvä itsetunto ulkonäön kautta? Vilmaa voit seurata Instagramissa @vilma.honkonen ja TikTokissa @vilma.honkonen. Vilman ja hänen äitinsä Eija Honkosen yhdessä luotsaama podcasti löytyy sportyfista Kyllä se siitä.

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: