Hiihdon tekniikkatunnit ja fysiikkatreeni

Hiihdon tekniikkatunnit ja fysiikkatreeni

Hei hiihtävä hukkalainen! Haluatko kehittää hiihtotekniikkaasi tai saada lisää tehoa hiihtoon kuntosalin puolelta? Järjestämme yhteistyössä Hukka-joukkueen hiihtäjän Eveliina Toivasen kanssa 28.2. vapaan ja 29.2. perinteisen hiihtotavan tekniikkatunnit. Hukan oma valmentaja Joni Tuohimaa vetää hiihtäjille tehokkaan fysiikkatreenin 5.3.

Eveliina Toivanen on 23-vuotias kilpahiihtäjä ja hammaslääketieteen opiskelija. Hän edustaa Visa Ski Team Kemiä ja on hiihtänyt siellä koko uransa ajan. Hänen tavoitteenaan on päästä tulevien vuosien aikana hiihtämään Maailman-Cupin osakilpailuhin. Talvisin suurin osa Eveliinan treenaamisesta tapahtuu hiihtämällä, mutta mukana on myös voimaharjoittelua ja juoksua. Kesällä harjoittelu on todella monipuolista ja silloin treenimuotoina ovat rullahiihto, juoksu, sauvakävely, pyöräily, voimatreeni ja sauvarinne.

Huomaa, että voit ilmoittautua vain toiselle hiihdon tekniikkatunnille. Paikkoja rajoitetusti. Tapahtumista otetaan kuva- ja videomateriaalia Hukan sometileille.

Vapaan hiihtotavan tekniikkatunti 28.2. klo 17.30-18.30, Sankivaara

Tunnin aikana saat Eveliinalta oppeja ja vinkkejä kuokan hiihtoon sekä pääset opettelemaan ja hiomaan taitojasi wassbergin tekniikalla. Ilmoittautuminen alkaa 15.2. klo 18. Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Perinteisen hiihtotavan tekniikkatunti 29.2. klo 17.30-18.30, Sankivaara

Perinteisen tekniikka kuntoon! Tunnin aikana keskitytään liukuun sekä tehokkaaseen potkuun ja työntöön. Ilmoittautuminen alkaa 15.2. klo 18.  Paikkoja rajoitettu määrä. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Hiihtäjän fysiikkatreeni 5.3. klo 17–18, Liikuntakeskus Hukka

Hiihtäjän fysiikkatreenitunnilla pureudutaan hiihtäjän oheisharjoitteluun. Tunti tuo ideoita treenin muodossa mm. siihen, kuinka hiihtäjä voisi harjoitella kuntosalilla vahvistaen hiihdossa tarvittavia lihaksia ja liikesuuntia. Ilmoittautuminen alkaa 15.2. klo 18.  Paikkoja rajoitettu määrä.  Ilmoittaudu mukaan täältä!