Treenaa Hukassa huhtikuussa ja osallistu jääkiekon MM-kisojen lippuarvontaan!

Treenaa Hukassa huhtikuussa ja osallistu jääkiekon MM-kisojen lippuarvontaan!

Päivitys 3.5.: Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu, onnea voitosta!

Hei hukkalainen! Treenaa Hukassa huhtikuussa ja voit voittaa liput itselle ja kaverillesi jääkiekon MM-kisoihin! Hukan huhtikuun treenihaaste on käynnissä koko kuukauden ja jokainen treenikäyntisi parantaa voittomahdollisuuksiasi. Treenihaasteen päätyttyä arvomme yhdelle onnekkaalle kahden hengen lippupaketin jääkiekon MM-kisoihin Tampereelle toukokuussa 2023!

Koko huhtikuun ajan, tienaat yhden arpalipukkeen jokaisesta treenipäivästä, kun leimaat itsesi vastaanoton kirjautumispisteellä sisään. Mitä aktiivisemmin siis treenaat, sitä paremmat voittomahdollisuudet sinulla on!

Voittaja arvotaan haasteen päätyttyä toukokuun ensimmäisellä viikolla. Treenihaasteen voittaja saa kolmen pelin lippupaketin 20.5.2023 pelattaviin otteluihin. Lippupakettiin sisältyy liput peleihin itsellesi ja kaverillesi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kuljetukset eivät sisälly lippupakettiin.

Treenihaaste on tarkoitettu Hukan varsinaisille jäsenille. Haasteeseen ei voi osallistua, jos jäsenyys on tauolla tai vuokrattuna. Hukka Xpress-keskusten käyntejä ei lasketa arvontaan. Treenihaasteen ikäraja on 18 vuotta.

Energisiä treenejä ja nähdään Hukassa!