Hukan kesätreenipassi

Hukan kesätreenipassi

Kesä ja Hukan kesätreenipassi on vihdoin täällä! Haastamme sinut kokeilemaan erilaisia lajeja, treenaamaan monipuolisesti läpi kesän ja hyödyntämään treeneissäsi Hukan liikkumisen filosofiaa. Suorittamalla eri lajeja ja keräämällä täysiä vaakarivejä passiin voit voittaa lahjakortin Fysiobarille, jäsenaikaa Hukkaan tai ikioman Apple Watch S9:n!

Jokaisen kesä on hieman erilainen, joten voit koostaa treenisi Hukassa vapaasti omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan sekä haastaa itseäsi kokeilemalla täysin uusia lajeja. Treeniviikon koostamisessa apunasi on Hukan oma liikkumisen filosofia, jota hyödyntämällä saat viikkoosi jotain sydämelle, lihaksille ja mielelle. Hyödyntämällä tätä yksinkertaista filosofiaa, edistät hyvinvointiasi ja saat täyden hyödyn irti jäsenyydestäsi.

Miten osallistun?

Nouda passi vastaanotosta. Kerää leimoja passin symbolien mukaan ja suorita mahdollisimman monta täyttä vaakariviä. Mitä enemmän vaakarivejä olet suorittanut, sitä parempia palkintoja voit voittaa.

 Sydämelle: Valitse jotain sydämesi hyvinvointia parantavaa liikuntaa kuten pallopelejä, sydämelle suunnattuja ryhmäliikuntatunteja tai lainaa fatbike ja lähde ulos pyöräilemään!

Lihaksille: Suuntaa kuntosalille tai valitse ryhmäliikuntalajeista lihaskuntoa parantavia lajeja, kuten BODYPUMP, kahvakuula tai Les Mills CORE.

Mielelle: Valitse rauhallisimpia ja palauttavimpia ryhmäliikuntalajejamme kuten HukkaPilates, jooga tai MindSpa.

Oletko jo huomannut, että voit suodattaa ryhmäliikuntatuntejamme sydän-, lihas- ja mieli-kategorioiden mukaan? Näin juuri oikean tunnin valitseminen omaan treeniviikkoosi ja symbolia vastaavan leiman saamiseksi on helppoa.

Palkinnot

  • Ensimmäinen palkinto: personoitu Apple Watch S9 -älykello (arvo 609 €).
  • Toinen palkinto: 6 kk jäsenaikaa Hukkaan (arvo 444 €).
  • Kolmas palkinto: 5 kpl Fysiobarin 60 minuutin hierontalahjakortteja (1 kpl/hlö).

Säännöt

Kampanja-aika 1.6.–31.8.2024. Osallistujien tulee olla 15 vuotta täyttänyt Liikuntakeskus Hukan jäsen. Kun treenisi vastaa passin symbolia tai siihen merkittyä lajia, saat leiman suoritetusta treenistä vastaanotosta. Palkintojen arvontaan osallistutaan keräämällä leimoja 3, 6 tai 8 vaakariviä. Osallistut arvontoihin kerättyjen vaakarivien mukaan. Arvonnat suoritetaan kampanja-ajan päättyessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.