Hukka on Great Place To Work -sertifioitu™ työpaikka!

Hukka on Great Place To Work -sertifioitu™ työpaikka!

Suomen parhaiden liikuntapalveluiden tarjoamisen lisäksi myös hyvän työpaikan rakentaminen on meille Hukassa sydämen asia. Meillä onkin ilo kertoa, että Hukka on nyt Great Place To Work -sertifioitu työpaikka!

Great Place To Work -sertifiointi on globaalisti arvostettu tunnustus. Se myönnetään organisaatioille, jotka ovat sitoutuneet luomaan positiivisen työympäristön ja edistämään työntekijöidensä hyvinvointia. Liikuntakeskus Hukka on ylpeä voidessaan liittyä tähän arvostettuun joukkoon.

“Tämä sertifikaatti on meille todellinen kunnia. Se heijastaa sitoutumistamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen”, kertoo Hukan toimitusjohtaja Olli Rounaja.

Sertifiointia varten tehdyn kyselyn tulokset heijastivat myös työntekijöiden ylpeyttä työstään. Jokainen vastaaja oli vakuuttunut siitä, että tarjoamamme palvelut koetaan asiakkaidemme toimesta erinomaisina. “Emme olisi voineet rimaa juuri korkeammalle asettaa. Tämä työntekijöiden ylpeys tehdystä työstä varmistaa sen, että asiakkaillamme on myös tulevaisuudessa tarjolla Suomen parhaimmat liikuntapalvelut”, Rounaja toteaa.

Meille Hukassa on tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy meillä ja tuntee olevansa osa hukkaperhettä. Hukassa työntekijät tukevat toisiaan, jakavat positiivista energiaa ja pitävät hauskaa yhdessä. Hukkaan jokainen on myös tervetullut juuri sellaisena kuin on. “Haluamme olla paikka, jossa jokainen työntekijä tuntee itsensä arvostetuksi ja motivoituneeksi”, Rounaja kertoo.

Great Place To Work -sertifikaatti ei pelkästään tunnusta Hukan nykyistä saavutusta, vaan se myös kannustaa jatkuvaa kehitystä ja pyrkimystä parempaan. Hukka lupaa jatkaa panostamista työntekijöidensä hyvinvointiin ja työtyytyväisyyteen myös tulevaisuudessa.

Mikä Great Place To Work®?

Great Place To Work® tutkii työntekijäkokemusta ja auttaa yrityksiä tunnistamaan vahvuutensa sekä kehityskohteensa. Great Place To Work® toimii yli 60 maassa ja on tutkinut yrityskulttuureita jo 30 yli vuoden ajan. Tutkimukseen osallistuu vuosittain yli 10 miljoonaa työntekijää. Great Place To Work -sertifiointi™ myönnetään tutkitusti hyville työpaikoille. Lue lisää: https://greatplacetowork.fi/