Hukka on Oulu Pride 2022 -kumppani!

Hukka on Oulu Pride 2022 -kumppani!

Hukka jatkaa pääyhteistyökumppanuutta Oulu Priden kanssa tänäkin vuonna!

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota jäsentemme käyttöön yli 10 000 sisäliikuntaneliötä, kaksi eri kuntosalia, Oulun kattavimman valikoiman ohjattua ryhmäliikuntaa, pallo- ja mailapelit, yksilövalmennuspalvelut sekä viihtyisät pukuhuonetilat, hirsi- ja infrapunasaunat sekä tietysti oululaisten omaa olohuonetta Kahvila Hukkaa unohtamatta!

Mutta ennen kaikkea olemme ylpeitä hukkalaisista – yhteisöstä, johon jokainen toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi kunnostaan, painostaan, liikuntatottumuksistaan, ihonväristään, sukupuolisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään riippumatta. Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Toimintaamme Hukassa ohjaa ajatus siitä, että liikunnan ilo kuuluu kaikille. Siksi myös päätös ryhtyä yhdeksi Oulu Priden pääyhteistyökumppaneista on meille luonteva. Vietetään siis yhdessä huikea Pride-viikko 1.–7.8.2022! Kurkkaa Hukan Pride-viikon ohjelma alta! 

Hukan Pride viikon ohjelma

Toivotamme Pride-osallistujat tervetulleiksi seuraaville tunneille. Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu Hukan vastaanotossa aikaisintaan 1,5 tuntia ennen tunnin alkua. Nappaa mukaasi ainakin juomapullo, pieni hikipyyhe, treenikengät sekä mukavat treenivaatteet. Mikäli haluat käyttää Hukan pukutiloja ennen ja jälkeen treenin esimerkiksi treenikassin säilytystä varten, otathan mukaasi oman lukkosi kaappia varten. Pride-tunneille osallistuminen on maksutonta kaikille Pride-osallistujille – tervetuloa!

Hukan jäsenenä sinulla on automaattisesti pääsy tunneille. Halutessasi voit myös pukeutua Pride-teeman mukaisesti ja olla mukana Hukan Pride-juhlinnassa!

Maanantaina 1.8. klo 19 HukkaCycling

Yksinkertainen ja tehokas sisäpyöräilyharjoitus, joka sopii kaikille. Treenin aikana vaihtelevat kevyet ja raskaammat harjoitusosiot, mutta voit itse päättää kuinka kovaa harjoittelet. Ohjaaja auttaa sinua tarvittaessa pyörän säädöissä. Ohjaajana Virva Pisano. Tunnin kesto 45 minuuttia.

Tiistaina 2.8. klo 18.45 RPV

Reisi-pakara-vatsa-jumppa. Tunti, jossa keskitytään lyhyen ja helpon lämmittelyn jälkeen ainoastaan reisien, pakaroiden ja vatsan harjoitteisiin. Tunti sopii kaikille. Ohjaajana Sari Varanka. Kesto 45 minuuttia.

Keskiviikkona 3.8. klo 17.00 BODYCOMBAT

Les Mills BodyCombat on tunti, jossa on paljon voimaa ja energiaa. Haasta kuviteltu vastustajasi käyttäen tekniikoita eri taistelulajeista (karate, taekwondo, nyrkkeily, capoeira) ja kuluta samalla runsaasti energiaa. Ohjaajana Marko Merikukka. Tunnin kesto 45 minuuttia.

Torstaina 4.8. klo 19.10 SH’BAM

Les Mills SH’BAM on tanssitunti, jonka yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät siitä täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla voit päästää sisäisen tähtesi vapaaksi – vaikka tanssi ei olisikaan lajisi. Liikkeitäsi tahdittaa listaykkösiksi nousseet biisit, yökerhojen tanssi- musiikki, klassikkokappaleiden remix-versiot ja modernit latinorytmit. Ohjaajana Sanna Moilanen. Tunnin kesto 45 minuuttia.

Perjantaina 5.8. klo 15.30 JoogaYin

Tästä tunnista on helppo aloittaa joogaaminen. Yin jooga -tunti keskittyy lihasten venyttämisen lisäksi myös sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja jäykkiin nivelsiteisiin. Tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä lattiatasossa. Tunnin lopuksi on pidempi rentoutusosio. Ohjaajana Pia Vänskä. Tunnin kesto 60 minuuttia.

Lauanaina 6.8. Oulu Pride puistojuhla

Oulu Priden kulkue ja puistojuhla, joiden tämänvuotinen teema on kansainväliset sateenkaarioikeudet. Lue lisää Oulu Priden sivuilta!