Hukka tukee Team Rynkebyä myös kaudella 23–24!

Hukka tukee Team Rynkebyä myös kaudella 23–24!

Liikuntakeskus Hukka on mukana tukemassa Team Rynkeby Oulua myös kaudella 2023–2024. Hyväntekeväisyysjoukkue Team Rynkeby Oulu on Hukan yhteistyökumppani, joka pyöräilee  hyvän asian puolesta noin 1200 kilometrin mittaisen matkan Travemündesta Pariisiin. Olemme seuranneet ja tukeneet Team Rynkeby Oulua jo vuodesta 2017. Joukkueen panos on osa jokavuotista, yhteispohjoismaista hyväntekeväisyystempausta, jolla kerätään varoja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tukemiseksi.

Team Rynkebyn kauden 2022-2023 keräystulos koko Suomessa oli yhteensä 856 662 €. Kerätyt varat lahjoitettiin Aamu Suomen lasten syöpäsäätiölle (573 249 €) ja Sylvalle (245 678€).

“Yhteistyö Hukan kanssa on ollut Team Rynkeby Oulun joukkueelle tärkeä jo aivan siitä saakka kun ensimmäinen Team Rynkeby joukkue Ouluun perustettiin. Pitkälle matkalle valmistautuminen vaatii paljon treenaamista ympäri vuoden ja joukkueen yhteen hitsautumisen näkökulmasta on todella tärkeää, että se pystytään tekemään myös talven aikana porukalla samassa tilassa. Koska joukkueen jäsenet maksavat itse kaikki harjoittelusta ja Pariisin matkasta aiheutuvat kustannukset, on sisäpyöräilytuntien tarjoaminen Hukalta suuri kädenojennus joukkueemme jäsenille. Pystymme keskittämään huomiomme siihen tärkeimpään – varjojen keräämiseen syöpään sairastuneille lapsille, heidän läheisilleen ja syöpätutkimukseen. Meidän ei tarvitse kantaa ylimääräistä huolta treenimahdollisuuksista tai käyttää itse aikaa joukkueemme sisäpyöräilytuntien suunnitteluun, ovathan ne Hukassa aina ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamia.” – Nina Syrjärinne, Team Rynkeby Oulu

Team Rynkeby Oulun joukkueeseen pääset tutustumaan täältä!