Hukan jäsenpikkujoulut ovat täällä taas!

Hukan jäsenpikkujoulut ovat täällä taas!

Hukan legendaarisia jäsenpikkujouluja juhlitaan tänä vuonna lauantaina 2.12. ja juhlapaikkana on viihtyisät Suomen Pankin tilat. Varaa jo päivämäärä kalenteristasi ja tule juhlimaan vuoden parhaisiin bileisiin yhdessä muiden Liikuntakeskus Hukan jäsenten kanssa! Lippunmyynti alkaa keskiviikkona 25.10. klo 10 –  toimi nopeasti, sillä lippuja on rajoitettu määrä. 

Hanki lippusi 26.11. mennessä, niin saat sen 20 € hintaan! Lippujen hintaan sisältyy koko illan huikea ohjelma Suomen Pankin tiloissa, drinkkilippu ja pientä naposteltavaa – tervetuloa mukaan juhlimaan. Osta lippusi tästä!

6.11.–26.11. lipun hinta on 20 € ja 27.11.–2.12. 25 € – mitä aiemmin ostat lippusi, sitä enemmän säästät.

Illan ohjelma klo 18.30–23.30

Ovet aukeavat klo 18.30 ja tarjolla on pientä naposteltavaa. DJ Kaasi vastaa bilemusiikista koko illan ajan. Iltaan sisältyy mm. Taikuri Elias Kvistin koominen taikashow, karaokea, Hukan henkilökunnan esitys ja Anna Rounajan joulutervehdys. Illan aikana pääset myös kuvauttamaan itsesi ja bileporukkasi valokuvauspisteellä klo 18.30–22.30.

Pikkujoulujen virallisena jatkopaikkana toimii Bar Ihku. Sisäänpääsy Hukan jäsenkortilla jonon ohitse klo 23.00 saakka. Paikkoja rajoitetusti. Sisäänpääsymaksu 10 € sis. narikan (omakustanteinen).

Pikkujoulut ovat vain Liikuntakeskus Hukan varsinaisille jäsenille ja sisäänpääsy edellyttää sekä sähköpostista löytyvän QR-koodin näyttämistä että voimassaolevaa Liikuntakeskus Hukan jäsenkorttia.

Tapahtuman tiedot:

Mitä: Hukan jäsenten pikkujoulut
Milloin: Lauantaina 2.12. klo 18.30–23.30
Missä: Suomen Pankin tilat, Kajaaninkatu 8
Kenelle: Liikuntakeskus Hukan varsinaisille jäsenille, jotka ovat yli 18-vuotiaita (ei Xpress-jäsenille tai vuokrajäsenille)
Etu 10-vuotisjäsenille: Skumppa-  ja olutjoogaetkot 10 vuotta jäsenenä olleille – varaa paikkasi etkoille täältä!

Luvassa on taatusti vuoden parhaan bileet, tervetuloa!

Huomaa, että lippuja ei voi ostaa liikuntaeduilla, Hukka-seteleillä tai vuokrauksesta tulleilla krediiteillä. Ilmottautuminen on sitova, lipun hintaa ei palauteta. Lipun voi myydä tai siirtää toiselle Hukan jäsenelle ilmoittamalla siitä osoitteeseen info@nullhukka.net. Lipun ostoa varten tarvitset kaikkien osallistujien jäsennumerot.