Joulupuu-keräys Hukassa 20.11.– 10.12.

Joulupuu-keräys Hukassa 20.11.– 10.12.

Joulupuu tuo lahjan lapselle – tänäkin vuonna Liikuntakeskus Hukka on mukana Joulupuu-keräyksessä! Voit osallistua keräykseen tuomalla lahjan Hukan aulassa sijaitsevaan keräyspisteeseen 10.12.2023 mennessä!

Vuonna 2023 Oulun keräys toteutetaan yhteistyössä Vuolle Setlementti ry:n sekä valtakunnallisen Joulupuu ry:n yhteistyönä, non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Keräys toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen pohjoisen lastensuojelualueen kanssa.

Keräykseen on helppo osallistua:

  • Hanki lahja (uusi tai itse tehty, käyttämätön) ja paketoi se. Käytettyjä tavaroita tai käteistä rahaa ei oteta vastaan.
  • Nouda keräyspisteeltä (tai valmistele itse) pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v. tai tyttö 6v.).
  • Merkitse pakettikorttiin paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä) ja kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin. Kaupungin hyvinvointi-palveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään korttiin, sillä heillä on paras tuntemus siitä kenelle lahja sopii.
  • Tuo lahja Hukan keräyspisteeseen 10.12.2023 mennessä.

Tarkemmat tiedot Joulupuu-keräyksestä löydät täältä.

Pakettikeräyksen lisäksi osallistua voi myös eJoulupuun kautta! Auta Oulun alueen perheiden lapsia ja nuoria. Lahjoita sopivaksi katsomasi summa verkkopankkisi tai Mobile Payn kautta. eJoulupuun keräysaika on 1.11.–26.12.2023. Lisätietoa eJoulupuusta löydät täältä!

Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. 

Jokainen lapsi ansaitsee joululahjan, joten lähde kanssamme levittämään hyvää joulumieltä!