Kaveriviikko Hukassa 19.–25.9. – kaverit jäsenen seurassa maksutta mukaan!

Kaveriviikko Hukassa 19.–25.9. – kaverit jäsenen seurassa maksutta mukaan!

Hei hukkalaiset ja kaverit! Hukassa vietetään tällä kertaa ei vain kaveripäiviä vaan kokonainen kaveriviikko! Hukan jäsenet voivat siis tuoda kaverin koko viikon 19.–25.9. ajan – kurkkaa viikon tapahtumat alta ja tervetuloa treenaamaan kaverin kanssa! 

Hukan jäsen: tuo vaikka viikon jokaisena päivänä kaverisi maksutta mukanasi treenaamaan! Suositteluetuna saat ilmaisen suosittelijalahjan jokaisesta kaveriviikolla suosituksestasi liittyvästä kaverista!

Jäsenen kaveri: lämpimästi tervetuloa tutustumaan Hukkaan!

Kaveripäivänä useampikin kaveri on tervetullut yhden jäsenen mukana, ja tavallisista vierailuehdoista poiketen kaverisi voivat olla myös hiljattain aiemmalla vierailulla käyneitä tai jäsenyytensä päättäneitä. Pääsyehtona on vain ilmoittautuminen vastaanotossa yhdessä Hukan varsinaisen jäsenen kanssa. Aikuisten lisäksi myös 8–15-vuotiaat kaverit ovat tervetulleita HukkaJuniorin ikärajojen mukaisesti.

Katso koko kaveriviikon lukujärjestys tästä!

Tapahtumaa Hukan ystäväviikolla:

  • KahvilaHukassa kaikki Fastin ja Celsiuksen tuotteet kaksi yhden hinnalla!
  • Valmentajien parisoutuhaaste isolla kuntosalilla: Souda kaverin kanssa yhteensä 2×1000 m ja kirjatkaa aika ylös taululle.  Paras tulos palkitaan 2x InBody-mittauksilla. Voittajat julkaistaan Hukan somekanavissa ystäväviikon lopuksi.
  • Keskiviikkona 21.9. klo 18–20 sulkapallo treenit kaverin kanssa – Hukan sulkapallo valmentaja Ari-Pekka paikan päällä ohjaamassa ja opastamassa peleissä!
  • Torstaina 22.9. Pikku-Hukan kaveripäivä – lue lisää täältä!
  • Lauantaina 24.9. 13.30–14.30 Hot Reggae Jooga – lue lisää täältä! 

Tervetuloa viettämään ystäväviikkoa!