Legendaarinen MestariHukka tekee paluun!

Legendaarinen MestariHukka tekee paluun!

Sinustako MestariHukka vuosimallia 2022? Pidempiaikaisille hukkalaisille jo tuttu, suuren suosion saanut legendaarinen MestariHukka-haaste tekee paluun 24.8.2022 – oletko valmis?

Homma toimii näin:

Olemme koonneet Mestarin Treenipassin, joka on karttasi matkalla MestariHukaksi!

Nouda vastaanotosta oma Mestarin Treenipassisi, kerää leimoja kokeilemalla Hukan eri lajeja ja ansaitse tuotepalkintoja sekä arvostettu MestariHukka-titteli! Saat yhden leiman jokaisesta kokeilemastasi lajista – järjestyksellä ei ole väliä! Matkasi MestariHukaksi on siis kolmivaiheinen: saavutettuasi 7. ja 14. lajikokeilun rajan saat merkiksi tuotepalkinnot! Saavutettuasi 21 lajikokeilua saavutat arvostetun MestariHukka-tittelin ja osallistut samalla pääpalkinnon Oura-älysormuksen arvontaan!

Säännöt ja ehdot:

  • Kampanja-aika 24.8.–2.12.2022
  • Osallistujan tulee olla 15 vuotta täyttänyt Liikuntakeskus Hukan jäsen
  • Osallistuja saa kustakin leimapassiin merkitystä uudesta lajikokeilusta leiman Hukan vastaanotossa. Leiman voi saada kustakin lajista vain kerran.
  • Mahdollisten lukujärjestysmuutosten tai muun painavan syyn takia kokeilematta jäävän lajin voi korvata tapauskohtaisesti harkittavalla lajikokeilulla, joka merkitään leimapassin tyhjään ruutuun.
  • Osallistuja saa tuotepalkinnon yheensä 7 ja 14 lajikokeilun täyttyessä. Hukan henkilökunta merkitsee palkintojen lunastamisen osallistujan passiin.
  • 21 lajikokeilun täyttyessä osallistuja saa MestariHukka-tittelin ja mahdollisuuden osallistu pääpalkinnon, Oura-älysormuksen arvontaan. Arvonta suoritetaan viipymättä kampanja-ajan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Palkintoja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä vaihtaa rahaksi.

Onnea matkaan!