Liikuntakeskus Hukka tarkistaa jäsenhintojaan maaliskuussa 2023

Liikuntakeskus Hukka tarkistaa jäsenhintojaan maaliskuussa 2023

Koska haluamme ylläpitää ja edelleen kehittää Hukan monipuolisia palveluita yleisten elinkustannusten noususta huolimatta, korotamme 1.3.2023 alkaen kaikkien jäsenyystyyppien jäsenmaksua nykyisiltä jäseniltä ja uusilta liittyjiltä. Korotus on 5 €/kk. Muutos astuu voimaan automaattisesti, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

Jos jäsenyytesi määräaikaiskausi on vielä käynnissä tai olet maksanut sen ennakkoon, korotus astuu voimaan vasta määräaikaiskautesi päätyttyä. Lisäksi nykyisten voimassa olevien opiskelijajäsenyyksien hinnan korotus astuu voimaan vasta 1.10.2023 lähtien.  

Miksi korotamme hintoja?

Oululaiset ansaitsevat mielestämme parasta, joten haluamme tarjota jäsentemme käyttöön laadukkaat ja monipuoliset liikuntatilat, välineet, palvelut ja alan parhaat ammattilaiset.

Teemme parhaamme, jotta jäsenyyksistä saatavat tulot kattavat kiinteistön käyttökulut, vakuutukset, huollot ja korjaukset, laitekannan päivittämisen, palvelun kehittämisen ja koulutetun sekä motivoituneen henkilökuntamme palkat mahdollisimman kustannustehokkaasti. Yleiset elinkustannukset ovat kuitenkin nousseet (13,5 %) edellisen hinnantarkistuksen jälkeen. Siksi meidän on välttämätöntä nostaa myös jäsentemme kuukausimaksuja.

Kuinka toimia?

Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Hukka Xpress -jäsenet:

Hukka Xpress -kuntosaleilla korotamme 4 €/kk kaikkien jäsenyystyyppien jäsenmaksua nykyisiltä jäseniltä ja uusilta liittyjiltä 1.3.2023 alkaen. Lue lisää Hukka Xpressien hinnankorotuksesta täältä.

Kysymyksiä ja vastauksia