Pieniä parannuksia palloiluun

Pieniä parannuksia palloiluun

Hei palloilija! Hukan palloilulajit ovat suosittuja, ja tenniskenttien varaustilanne on ollut haastava. Pyrimme aktiivisesti löytämään keinoja tilanteen helpottamiseksi ja siitä syystä olemme tehneet muutamia pieniä muutoksia palloilun käytäntöihin. Tässä niistä lyhyt kooste:

48 tuntia kuussa enemmän tennisvuoroja jäsenten käyttöön

Hukan tenniskentät siivotaan viikolta 17 alkaen yöaikaan. Tämä vapauttaa lisää tennisvuoroja 48 tuntia kuukaudessa jäsenten käyttöön.

Varauskalenteri näkyviin pidemmälle ajalle

Palloilulajien vuoroja voi varata jatkossa kolmen viikon päähän. Tämä mahdollistaa varauksen teon pidemmälle tulevaisuuteen. Muutos tehdään viikolla 17. Jäsenillä on jatkossakin yksi varaus/laji/henkilö käytössä.

Peruutusaikaan muutoksia

Palloiluvuoron peruutusaika on nyt vähintään 2 tuntia ennen vuoron alkua kaikissa lajeissa. Harkitsemme tulevaisuudessa peruutusajan pidentämistä entisestään.

Tennisvalmennusta maksimissaan 12 % varattavissa olevista vuoroista

Tennisvalmennuksen määrä on rajattu siten, että sitä voi olla maksimissaan 12 % varattavissa olevista vuoroista. Lisäksi olemme määritelleet maksimimäärän valmennuksen käytössä oleville kentille arki-iltoina. Nämä rajoitukset ovat käytössä varmistaaksemme riittävän peliajan jäsenille ja toisaalta tarjotaksemme mahdollisuuden myös ryhmä- tai yksilövalmennukseen sitä toivoville. Rajaukset ovat olleet voimassa jo aiemmin, mutta halusimme nostaa käytännön esiin vielä tässä uutisessa.

Muistathan myös nämä..

  • Kentän kuittaus tulee tehdä henkilökohtaisesti. Kuittausta ei voi tehdä toisen jäsenen puolesta.
  • Toiselle jäsenelle varattua vuoroa ei voi vaihtaa omalle nimelle ilman varaajan läsnäoloa.
  • Kolmannesta perumattomasta tai kuittaamattomasta vuorosta tunnukset lukkiutuvat. Jos tunnukset menevät lukkoon, saa ne auki maksua vastaan. Jos saavut myöhässä vuorolle, niin kerro siitä henkilökunnallemme. Kuittaamme kentän puolestasi.

Jatkamme edelleen aktiivista työtä palloilun kehittämiseksi ja parannusten löytämiseksi. Jos sinulla on ideoita tai ehdotuksia, voit lähettää ne meille osoitteeseen info@nullhukka.net. Toivotamme mukavia pelihetkiä Hukassa!