Spin of Hope 25.3.

Spin of Hope 25.3.

Tänä vuonna Liikuntakeskus Hukka osallistuu Pohjoismaiden suurimpaan hyväntekeväisyys sisäpyöräilyyn lauantaina 25.3.! Spin of Hope on spinning tapahtuma, jossa osallistujat tukevat taistelua lasten syövän voittamiseksi. Tavoitteena on tehdä maailmanennätys osallistujien sekä kerättyjen varojen määrässä. Ilmoittaudu mukaan ja tehdään yhdessä hyvää!

Spin of Hope tapahtuma järjestetään yhdessä Team Rynkeby Suomen paikallisten joukkueiden ja yhteistyössä toimivien spinning salien kanssa ympäri Suomen lauantaina 25.3.2023 klo 8–20. Tapahtumaan voivat osallistua yritykset tai yksityiset pyöräilijät. Spin of Hope järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja kaikki kerätyt tuotot ohjataan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen sekä Sylva Ry:lle syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten perheiden tukemiseen. Osallistumalla Spin of Hope tapahtumaan sinäkin voit olla tukemassa lasten syövän tutkimusta ja hoitojen kehitystä sekä syöpään sairastuneiden lasten perheitä.

Valittavana on kolme erilaista vaihtoehtoa osallistua tapahtumaan. Yrityksillä on mahdollisuus varata yksi tai useampia pyöriä koko tapahtuman ajaksi. Myös muilla porukoilla on mahdollisuus yhden tai useamman pyörän varaamiselle koko tapahtuman ajaksi. Tarjolla on myös yksittäisiä spinning tunteja rajoitetusti.

Osallistuminen

Yritykset

Pyörä käyttöön 9 tunnin ajaksi 412 € (sis. alv)

Pyöräilijöiden omat porukat

Pyörä käyttöön 9 tunnin ajaksi 110 € (sis. alv.)
Porukka voi itse päättää kuinka monta osallistujaa tulee mukaan tapahtumaan. Yksittäisen osallistujan tuntimäärää ei ole rajoitettu.

Yksittäinen spinning tunti

Yksittäinen spinning tunti valitussa kohteessa 15 € (sis alv.)
Yksittäinen pyöräilijä voi varata niin monta tuntia kuin haluaa.

Hukan jäsenet

Liikuntakeskus Hukan jäsenille on varattu rajattu määrä paikkoja lauantain 25.3. Cycling-tunneilta. Hukan jäsen voi osallistua maksutta ohjatuille lukujärjestyksen tunneille sekä Spin of Hope -maratoniin. Halutessasi voit myös osallistua tapahtumaan ostamalla paikan tapahtumasivun kautta, jolloin varat menevät lahjoituksena hyväntekeväisyyspottiin.

Hukan Spin Of Hope -maraton klo 13–15

Hukan Spin of Hope -ohjelmassa on lauantain lukujärjestystuntien lisäksi kahden tunnin Spin of Hope-maraton klo 13–15! Ohjaajana Marko Merikukka! Tunnille ovat tervettulleita niin Hukan jäsenet kuin tapahtumaan osallistujat. Osa paikoista on varattu vain Hukan jäsenille ja osa Hukan ulkopuolisille, tapahtuman kautta osallistuville.

Tapahtuman tiedot:

Mikä: Spin of Hope
Ajankohta:
lauantaina 25.3. klo 8–20
Kenelle: Liikuntakeskus Hukan jäsenille ja tapahtumaan osallistuville
Osallistuminen:

Hukan jäsen, voit ilmoittautua ohjatuille lukujärjestyksen tunneille sekä Spin of Hope -maratonille tavalliseen tapaan nettiajanvarauksella tai Hukan vastaanotossa aikaisintaan 1,5 tuntia ennen tunnin alkua. Halutessasi voit myös osallistua tapahtumaan ostamalla spinning tunteja Spin of Hope -tapahtumasivun kautta.
Ei-Hukan jäsen, voit osallistua tapahtumaan sekä ohjatuille tunneille ostamalla paikan Spin of Hope -tapahtumasivun kautta. Huomaathan, että paikkoja on rajoitettu määrä.

Spin of Hope -tapahtumasivulle tästä! 

Tapahtumapäivänä Hukalla on keräyslippaat. Halutessasi lahjoittamaan pääset jo nyt OmaSylva-lahjoitussivun kautta täältä ja Mobilepayn kautta numerolla 90688. Keräyslupa RA/2019/677 20.8.2019–19.8.2024.