InBody-mittaus klo 12–20

InBody-mittaus klo 12–20

2.5.2022 @ 12.00 – 20.00

Hukan valmentajat järjestävät InBody-mittauspäivät jälleen toukokuussa! Mittauksia tehdään maanantaina 2.5. klo 12–20 ja torstaina 5.5. klo 7–14InBody-mittauspäivinä kehonkoostumusmittauksen hinta on vain 12 €/hlö/mittaus – sisältäen valmentajan analyysin! Varaa itsellesi sopivin aika mittaukseen maksun yhteydessä. InBody-mittauspäivät ovat avoimia kaikille. Tervetuloa!

InBody-mittauksen yhteydessä voit hankkia itsellesi TEHO-valmennuspaketin kuukauden ajaksi hintaan 199 € (norm 279 €). TEHO-valmennuspaketin avulla saat rutiinia liikkumiseen, syömiseen ja terveellisten elämäntapojen opetteluun. Viikottaiset tapaamiset takaavat säännöllisenä ja nousujohteisena pysyvän harjoittelun, ja sopivat näin ollen myös teholiikkujille. (Kysy lisää valmennuspaketista InBody-mittauksesi yhteydessä!)

Huom. lue valmistautumisohjeet etukäteen. Ajanvaraus ja maksu ilmoittautumislomakkeen kautta. InBody-päivään ei voi tehdä puhelinvarauksia, ja maksuja ei laskuteta vaan ne maksetaan varauksen yhteydessä.

Ellet ehdi mittaukseen kyseisinä päivinä, Hukan uudistuneen valmennushinnaston mukainen InBody-mittaus ei sekään ole hinnaltaan päätä huimaava: 20 € sisältäen mittauksen ja valmentajan tekemän tulosten analyysin. Lue lisää valmennusosiosta!