Isänpäivä

Isänpäivä

13.11.2022 Koko päivä

Hei, hukkalainen! Hukassa vietetään isänpäivää sunnuntaina 13.11. kutsu siis elämäsi isät ja isoisät kanssasi maksutta Hukkaan! Isänpäiväviikonlopun kunniaksi on luvassa myös lauantaina 12.11. olut & skumppajooga – lue lisää täältä!

Hukan jäsenenä voit isänpäivänä kutsua mukaasi Hukkaan niin isän, isoisän, lastesi isän, elämäsi isähahmon tai sinulle tärkeän vanhemman, olipa hän kuka tahansa! Tervetuloa viettämään yhdessä mukava päivä Hukkaan!

Jos olet isä ja Hukan jäsen, voit sunnuntaina tuoda myös perheenjäsenesi mukaasi maksutta, vaikkeivät he olisikaan Hukan jäseniä! Huomaathan, että 3–10-vuotiaiden Pikku-Hukka on suljettu sunnuntaisin – 8-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat kuitenkin osallistua HukkaJuniori-sääntöjen puitteissa.

Kuntosaliohjelma ja InBody-kehonkoostumusmittaus 89 € (norm. 115 €)

Henkilökohtainen ja tavoitteiden mukainen 1-jakoinen kuntosaliohjelma ja ohjelman läpikäynti ammattitaitoisen valmentajan ohjaamana sekä InBody-kehonkoostumusmittaus ohjaamaan harjoittelua oikeaan suuntaan. Tapaamisen kesto n. 60 min. Käy noutamassa valmennuslahja Hukan vastaanotosta, Isokatu 99!