Tiedote: Hukan kanta-asiakasedut vuodelle 2023

Tiedote: Hukan kanta-asiakasedut vuodelle 2023

Hei hukkalainen, kiitos kun olet #hukkalainen! Iloksemme voimme kertoa, että tulemme lanseeraamaan Hukan kanta-asiakasjärjestelmän vuodelle 2023 laajempana kuin koskaan! Uusi etukokonaisuus tulee koskemaan yli 10 vuotta jäsenenä olleiden lisäksi kaikkia jo yli vuoden jäsenenä olleita.

Kuinka saat edut käyttöösi?

Tulemme lähettämään sähköpostitse viestin kaikille, joilla etutaso tulee käyttöön heti 1.1.2023. Huolehdithan siis, että tiedoissamme on ajantasainen sähköpostisi. Saatuasi sähköpostin, voit noutaa vastaanotosta itsellesi etutasosi mukaisen tarran. Tarraa näyttämällä, olet oikeutettu etutasosi mukaisiin etuihin Liikuntakeskus Hukassa. Edut aktivoituvat käyttöön 1.1.2023 alkaen.

Jatkossa tulet saamaan kanta-asiakasedut käyttöösi sinä kuukautena kun uuden etutason edellyttämä jäsenvuosimääräsi täyttyy. Edut ovat voimassa vuosittain ja käytettävissä kyseisen vuoden aikana, niitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttämättömiä etuja korvata. Jäsenyyden kesto lasketaan yhtäjaksoisesta jäsenyydestä liittymispäivästä alkaen ja saat ilmoituksen aina uuden etutason saavuttamisesta sähköpostiisi.

Kanta-asiakasedut vuodelle 2023

Alla olevassa taulukossa esitetyt edut yli vuoden, yli viisi vuotta sekä yli 10 vuotta jäsenenä olleille ovat voimassa vuoden 2023 ajan.

Toivomme, että koet kanta-asiakasetumme hyödyllisiksi ja viihdyt #hukkalaisena vielä pitkään! Jos sinulla herää kysyttävää kanta-asiakkuuksiin tai etuihin liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä info@nullhukka.net.