Kesäkuun kiertävät joogat

Kesäkuun kiertävät joogat

Tervetuloa kiertävään joogaan lauantaisin klo 11.10–12.10. Kiertävän joogan teemat vaihtuvat kuukausittain – kurkkaa tuntien ajankohdat alta!

Toukokuun kiertävät joogat:

1.6. JoogaYin / Tiia

Tämä yin jooga -tunti keskittyy lihasten venyttämisen lisäksi myös sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja jäykkiin nivelsiteisiin. Tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä lattiatasossa ja lopuksi on pidempi rentoutusosio. Tästä tunnista on helppo aloittaa joogaaminen.

8.6. HIITjooga30 + palauttelu30 / Pia

JoogaHIIT on tehty joogeille, jotka kaipaavat piristystä harjoitteluunsa. Tunnilla tehdään asana-, cardio-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelua vauhdikkaina liikepattereina. Kuntoa nostattavan, asanoita kehittävän ja hikisen 30 minuuttisen jälkeen on restoratiivinen kehoa palauttava osuus ja loppurentoutus

15.6. MindSpa45 / Virva

Mielenrauhaa ja läsnäoloa käytännönläheisillä harjoituksilla. MindSpa sopii sinulle, joka haluat rauhoittua, nukkua paremmin, nähdä itsessäsi hyvää ja oppia unelmoimaan. Sinulle, joka haluat päästää irti ajastusten kehästä. 45 minuutin ohjelma sisältää erilaisia meditaatiotarinoita sekä korvakarkkia musiikin ja ASMR:n keinoin.

22.6. Ei kiertävää joogaa. Hyvää juhannusta!

 

29.6. JoogaFlow / Satu

Tunnin tavoitteena on tasapainottaa ja venyttää kehoa.  Tunnilla yhdistetään asana- eli asentosarjat virtaavasti yhteen hengityksen kanssa. Tämä tunti sopii sekä aloittelijoille että joogaa jo harrastaneille.