Unisex-pukuhuone

Unisex-pukuhuone

Hei hukkalainen, mahtavia uutisia – Hukasta löytyy nyt uusi ja viihtyisä Unisex-pukuhuone! Me Hukalla haluamme toivottaa jokaisen tervetulleeksi juuri sellaisena kuin he ovat ja haluamme vähentää eriarvoisuutta konkreettisilla teoilla. Tämän vuoksi halusimme tarjota myös pukuhuoneen unisex-versiona – joka löytyy funkkisstudion yläkäytävältä!

Rakensimme Hukkaan Unisex-pukuhuoneen, koska halusimme antaa myös perheille ja pariskunnille mahdollisuuden olla yhdessä koko treenikertansa ajan. Tämän lisäksi olemme jo aiemmin tunnistaneet tarpeen suojaisampaan pukeutumistilaan. Unisex-pukuhuone on tarpeen kaikille, jotka eivät koe luonnolliseksi vaihtaa vaatteita toisten ihmisten edessä. Syynä voi olla sairauden tai leikkauksen muuttama keho, epävarmuus omasta kehostaan, sukupuolenkorjaus tai ihan vain yksityisyyden tarve.

Osalle huomaamaton, mutta toisille erittäin tärkeä käytäntö Hukassa on myös, että useat vessat ovat Unisex-mallia. Tämän ansiosta esimerkiksi transihmisten ei tarvitse määritellä sukupuoltaan joka kerta vessassa käydessään. Aikaisemmin ei kuitenkaan vaatteidenvaihto onnistunut  samaa periaatetta noudattaen, joten nyt tämäkin asia on korjaantunut. Unisex pukuhuonetila on luonteva jatkumo Hukan linjalle, jossa haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi juuri sellaisina kuin he ovat.

Tervetuloa tutustumaan ja testaamaan uutta Unisex-pukuhuonetta!