Valmennuksen kesäkampanja 2022

Valmennuksen kesäkampanja 2022

Valmennustiimillä olisi nyt huima kesätarjous – kesän ajan kaikki kuntosaliohjelmat -20% alennuksella normaalihinnoista sekä etävalmennuspaketti erikoishintaan 99€/kk ensimmäiseksi kahdeksi kuukaudeksi (normaalisti 109€/kk)! Tarjoushinnat on voimassa 31.7. saakka.

Kesäkamppis 

Yksi- tai monijakoinen treeniohjelma salille, kotiin tai ulkotreenin -20 %!

  • Voit valita ohjelman ohjauksella tai ilman. Ohjelmat ilman ohjausta alk. 44 €, yhdellä ohjauskerralla alk. 76 € ja kahdella ohjauskerralla alk. 108 €. Tutustu kuntosaliohjelmiin täällä!
  • Ensikertalaisena edellytämme vähintään yhtä ohjauskertaa, jotta valmentaja voi varmistaa osaamistason ja sen myötä harjoittelu on turvallista ja tehokasta myös omatoimisesti. Ilman ohjausta ostettavat kuntosaliohjelmat ovat vain edistyneille treenaajille ja valmentajien entuudestaan tuntemille asiakkaille.

Etävalmennuspaketti 99 €/kk (norm. 109 €)

  • Etävalmennus on itsenäiselle ja tavoitteelliselle treenaajalle, joka haluaa edetä  suunnitelmallisen ohjelmoinnin avulla kohti tavoitteita. Etävalmennukseen voit osallistua asuin- ja treenipaikasta riippumatta ja etävalmennus sopii niin kuntosali- kuin kotitreenajalle. Valmennus sisältää säännöllisen ohjelmien päivityksen, harjoittelun seurannan ja viikoittaisen yhteydenpidon valmentajan kanssa. Harjoitusohjelmien sisältö ja päivitystiheys katsotaan aina tapauskohtaisesti tavoitteet ja harjoitusmäärä huomioiden.