Vietä viikko 10 Hukassa hintaan 10 €!

Vietä viikko 10 Hukassa hintaan 10 €!

Tervetuloa hukkailemaan hiihtolomaviikolla – vietä aktiivinen viikko vaikka koko perheen voimin Hukassa 6.–12.3.! Hiihtolomaviikon kunniaksi tarjoamme viikon 10 treenit Hukassa vain hintaan 10 € – nappaa siis tarjous heti maanantaina ja saat hukkailla kokonaisen viikon vain 10 eurolla! Viikko 10 -jäsenyys on ostettavissa Hukan vastaanotosta maanantaista 6.3. lähtien.

Edun voivat hyödyntää myös ulkopaikkakuntalaiset, aiemmin Hukassa tutustumassa käyneet sekä 8–15-vuotiaat HukkaJuniorin ikärajojen mukaisesti. Kampanja on voimassa 6.–12.3. ja treeniaikaa on ostopäivästä riippumatta 12.3. saakka. Viikko 10 -jäsenyys oikeuttaa kokeilemaan Hukan palveluita 6.–12.3.2023 aikana (pl. Pikku-Hukka, nettiajanvaraus sekä erikoistapahtumat).

Hanki viikko 10 -jäsenyys Hukan vastaanotosta, Isokatu 99 tai kysy lisää soittamalla 08 4152 2001. Kurkkaa lisää tietoa koko perheen liikuntamahdollisuuksista alta ja viikon 10 ryhmäliikuntatunnit täältä!

Hukassa koko perhe voi liikkua yhdessä saman katon alla

Haluamme tarjota perheille enemmän aikaa yhdessä liikkumisen ja mukavien aktiviteettien avulla. Uskomme myös, että vanhempi voi tartuttaa liikkumisen innon ja tavan lapseensa ja antaa hänelle sitä kautta eväitä onnelliseen elämään. Tervetuloa siis liikkumaan yhdessä Hukkaan hiihtolomaviikolla!

HukkaJuniori-ikäisten, 8-15-vuotiaiden, liikuntamahdollisuudet on jaettu kahteen ikäryhmään:

    •  8–11-vuotiaat voivat hyödyntää Hukan palloilumahdollisuuksia ja liikkua vanhemman seurassa toiminnalliseen harjoitteluun suunnitellussa Funktionaalisessa studiossa.
    • 12–14-vuotiaat voivat lisäksi harjoitella vanhemman seurassa kuntosalilla ja osallistua 12+ -merkityille ryhmäliikuntatunneille.

Liiku Hukassa myös pienen lapsen kanssa

Toivotamme Hukassa tervetulleeksi myös aivan perheen pienimmät. Lukujärjestyksestämme löytyy niin ohjattuja tunteja kuin omatoimista treeniaikaa pienten lasten vanhemmille. Liikuntatuokion jälkeen Kahvila Hukasta löytyy mikro lastenruokien lämmitykseen, syöttötuoleja sekä vaipanvaihtotilat. Hanki viikko 10 -jäsenyys hiihtolomaviikolle ja hyödynnä Hukan liikuntamahdollisuudet myös perheen pienimpien kanssa!

HukkaBaby-tunti

HukkaBaby on vanhemman ja vauvan yhteinen ohjattu liikuntatuokio. Noin 45 min kestävä harjoitus on ensisijaisesti vanhemman lihaskuntotyyppinen treeni, mutta halutessaan vanhempi voi ottaa vauvan mukaan liikkeisiin tai käyttää irtopainoja. Vauva voi myös nukkua harjoituksen ajan, tai viettää aikaa lattialla omalla alustalla. Vauvan suositusikä on kolmesta kuukaudesta siihen asti kunnes vauva alkaa kävelemään.

Omatoimitreeni lapsen kanssa

Omatoimitreeniä varten olemme varanneet ajat Hukan ryhmäliikuntastudio Hukkalasta, jolloin voit treenata itsenäisesti 0–7 -vuotiaan lapsesi kanssa! Pieni lapsi voi olla mukanasi turvakaukalossa, kärryissä tai omalla alustalla lattialla. Vanhempana vastaat lapsen turvallisuudesta. Ajankohdat näet Hukan ryhmäliikuntalukujärjestyksestä.

Aktiivista hiihtolomaviikkoa ja nähdään Hukassa!