WellO2 Hukassa Juhlaviikolla!

Kulkeeko treeni? Palaudutko ja nukutko hyvin? Näihin kaikkiin kysymyksiin vastaus löytyy keuhkojesi ja hengityksesi kunnosta! Tiedätkö, missä kunnossa ne ovat? WellO2 on suomalainen kliinisesti tutkittu terveysteknologian innovaatio, joka vahvistaa ja puhdistaa hengityselimistöäsi saapuu Hukkaan entistä älykkäämpänä!

WellO2 on nyt entistä älykkäämpi!

Lanseeraamme uuden WellO2 MyBreath -älysuukappleen ja mobiiliapplikaation, jonka avulla pystyy tulkitsemaan hengityksen toimintaa yli 10 erilaisen mittarin avulla. Ne kertovat keuhkojen ja hengitysteiden toiminnasta, hengityslihasvoimasta, hengityksen huippuvirtauksesta, sekä keuhkojen kapasiteetista. WellO2 MyBreath -suukappale ja WellO2-sovellus mahdollistavat hengityksen kehittämisen ennennäkemättömällä tavalla! Niiden avulla tarkkailet ja treenaat keuhkojesi kuntoa älykkäästi kotona. Laitteen myötä aiemmin vain sairaalaoloissa tehdyt testit ovat nyt myös tehtävissä kotona.

Tervetuloa Hukan juhlaviikolla maanantaina 10.10. klo 15–19 kuulemaan lisää hengityksen merkityksestä ja testaamaan MyBreath-älysuukappaleella hengityksesi kunto! Hukan jäsenet saavat -30 % alennuksen tuotteistamme, joita voi myös ostaa paikan päällä.

WellO2 kliininen tutkimus:
Suomessa tehdyn kliinisen tutkimuksen tulokset esiteltiin syyskuun alussa Euroopan Keuhkolääkäriyhdistyksen
ERS 2022 -kongressissa Barcelonassa. Mittaustulokset osoittivat, että kevyt päivittäinen harjoittelu (15 min), jossa vastapaine yhdistettiin lämpimään höyryyn WellO2-laitteessa, vahvisti jo neljässä viikossa hengityslihasten voimaa
12–20 prosenttia. Lisäksi vastapaine- ja höyryhengitysharjoittelu paransi merkitsevästi keuhkojen toiminnallista tilavuutta.

Tutkimukseen osallistui 45 lievää tai kohtalaista astmaa sairastavaa henkilöä. He käyttivät koko tutkimuksen ajan säännöllisesti omaa, optimaaliseksi katsottua astmalääkitystään. Potilaat jaettiin satunnaisesti koeryhmään ja vertailuryhmään. Koehenkilöt käyttivät vastapaine- ja höyryhengitystä yhdistävää WellO2-hengitysharjoituslaitetta. Vertailuryhmä jatkoi elämäänsä entiseen tapaan.

Tapahtuman tiedot:
Mitä: WellO2 Hukassa
Missä: Liikuntakeskus Hukka, ison kuntosalin viheriö
Milloin: 10.10. klo 15–19
Hinta: Maksuton
Kenelle: Kaikille Liikuntakeskus Hukan jäsenille