Ystävänpäivä 14.2. – kaverit jäsenen seurassa maksutta mukaan!

Ystävänpäivä 14.2. – kaverit jäsenen seurassa maksutta mukaan!

Hei hukkalaiset ja kaverit! Hukassa vietetään ystävänpäivää 14.2., jolloin Hukan jäsenet voivat tuoda kaverin maksutta mukanaan treenaamaan.

Ystävänpäivänä 14.2. useampikin kaveri on tervetullut yhden jäsenen mukana, ja tavallisista vierailuehdoista poiketen kaverisi voivat olla myös hiljattain aiemmalla vierailulla käyneitä tai jäsenyytensä päättäneitä. Pääsyehtona on vain ilmoittautuminen vastaanotossa yhdessä Hukan varsinaisen jäsenen kanssa sekä vierailijalomakkeen täyttö. Aikuisten lisäksi myös 8–15-vuotiaat kaverit ovat tervetulleita HukkaJuniorin ikärajojen mukaisesti.

Ennen tai jälkeen treenin juodaan tietenkin ystävänpäiväkahvit Kahvila Hukassa ja herkutellaan ystävänpäiväleivoksilla. Ystävänpäiväleivoksen hinta on 2,50 €/1 kpl ja 4 €/2 kpl.

Ystävänpäivänä menossa mukana myös Fysiobar! Tule ystäväsi kanssa fysioterapeutin vastaanotolle klo 16–16.45 jos jokin liike tuottaa hankaluuksia tai kipua. Vastaanotolla pääsette keskustelemaan fysioterapeutin kanssa ja käymään läpi liikkeitä, jotka auttavat tilanteessasi. Vastaanotto on maksuton. Varaa paikkasi laittamalla viestiä osoitteeseen info@nullfysiobar.fi 13.2. mennessä!

Hei kaveri! Kun liityt Hukan jäseneksi 29.2.2024 mennessä saat kaveripassin, jolla voit tuoda kaverin neljä kertaa ilmaiseksi mukanasi Hukkaan treenaamaan. Jos kaverisi liittyy myös Hukkaan kaveripassin voimassaoloaikana, tienaat suosittelulla itsellesi ilmaisen treenikuukauden! Lue lisää, mitä kaikkea saatkaan yhdellä jäsenyydellä ja liity jäseneksi!

Voit viettää ystävänpäivää Hukassa myös hyväntuulisella cycling-maratonilla klo 17.30 alkaen! Tapahtuma on tasoltaan kaikille sopiva harmaa. Tunnille ovat tervetulleita sekä Hukan varsinaiset jäsenet että ei-jäsenet Hukan jäsenen seurassa. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Älä unohda myöskään valtavan suosion saanutta leikkimielistä Sinkkusulistapahtumaa lauantaina 17.2. Sinkkusulis on kahden tunnin hauska tapahtuma, jonka aikana pelataan sulkapalloa eri parien kanssa. Ohjaajan opastuksella päästään liikkeelle sekä mailan ja pallon että tutustumisten kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ystävänpäivän ryhmäliikunnan lukujärjestyksen näet täältä.

Tervetuloa Hukkaan!