Kuntoilua, kohtaamisia ja hyvän olon koti kaikille oululaisille

 

Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointikeskus, joka on liikuttanut ihmisiä jo yli 40 vuoden ajan. Kaikki alkoi Oulun ensimmäisistä squash-kentistä ja tänä päivänä tarjoamme #hukkalaisille eli asiakkaillemme vauvasta vaariin kaupungin laajimmat liikkumismahdollisuudet aina ryhmäliikuntatunneista tapahtumiin, palloilusta kuntosaliin sekä valmennuksista virtuaalitunteihin.

Hukka on yhteisö, johon haluaa kuulua. Yhteisö, jossa tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Hukka on monipuolinen liikuttaja, yhteisöllinen yhdistäjä, oululaisten olohuone sekä tsemppaamassa ja tukemassa.

Enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, mielelle kuin keholle ‒ nyt ja tulevaisuudessa.

Hukka – enemmän elämää

Kun arjen aherrus, kiire ja hektinen maailma ympärillä vievät huomion, unohdamme helposti itsemme ja oman hyvinvointimme. Jokaisella meillä on kuitenkin vain yksi elämä elettävänä. Elämä, josta nauttia, jossa onnistua ja jossa innostua. Elämä, jossa haastaa itsensä, rikkoa omia rajojaan ja mennä epämukavuusalueelle.

Elämä, jota elää vähän enemmän. 

Hukka on jokaisen oululaisen oma liikunta- ja hyvinvointikeskus. Tiedämme, että liikkumisen aloittaminen ei ole aina helppoa. Siksi me olemme tukenasi tässä hetkessä ja mukana muutoksessa.

Hukassa saat enemmän elämää keholle. Olipa kyseessä sitten rytmiikkaa kehittävä ryhmäliikuntatunti, sykettä nostava tennismatsi tai lihaksia kuormittava kuntosalitreeni – kaupungin monipuolisimmasta valikoimasta löydät takuulla oman Hukkasi. Tunne, kuinka endorfiinit ryöppyävät kehoon, olo tuntuu hyvältä ja hymy nousee kasvoille liikunnan jälkeen. Hyvinvointia keholle ja lihaksille, lisää terveyttä ja toimintakykyä, kestävyyttä ja kehonhallintaa sekä voimaa ja vireitä elinvuosia.

Liikkumisessa on toki kyse paljon muustakin kuin vain liikkeestä. Hukassa saat enemmän elämää mielelle. Sen tärkeän hengähdyshetken, vastapainoa työlle ja energiaa arkeen. Uskallusta mennä epämukavuusalueelle, hypätä tuntemattomaan ja löytää kykyjä, joista et välttämättä edes tiennyt. Vahvempaa luottoa omaan itseesi, onnistumisen kokemuksia ja hymyn, kun katsot itseäsi peilistä. Arvokasta aikaa itselle, ystäville tai perheen kanssa. Mahdollisuuden pysähtyä, rentoutua ja palautua.

Hukka on enemmän elämää sydämelle. Lisää kestävyyttä ja kuntoa, parempaa hapenottokykyä ja matalampaa verenpainetta. Toisaalta Hukka on myös ystäviä, tapahtumia ja yhdessä tekemistä. Hukkalaisena kuulut yhteisöön, jossa innostetaan, kannustetaan ja onnistutaan. Jokaisella on omat tavoitteensa ja taustansa, mutta yksi on yhtä. #Hukkafiilis tuo ihmiset yhteen ennen liikuntaa, sen aikana ja sen jälkeen. Tule juuri sellaisena kuin olet ja löydä oma Hukkasi –olemme täällä sinua varten.

Palautetta jäseniltämme

Daniel A.

I’ve been around the world. I’m not saying it because I’m sitting in Hukka, but I’ve been around the world and seen a lot of gyms. Hukka is in top three of the best gyms I’ve seen in the world.

Heini K.

Parhaat ohjaajat, aina iloinen respan porukka, monipuolinen ryhmäliikuntalukkari

Jenna K.

Jokaiselle jotain. Kymppi plussa!

Johanna H.

Harkitsen paluumuuttoa Ouluun Liikuntakeskus Hukan vuoksi. Mahtava paikka, mukava henkilökunta ja paljon erilaisia treenivaihtoehtoja. Ei voi muuta kuin suositella!

Marjo H.

Paras ja monipuolisin :)

Oskari H.

Monipuolinen, laadukas. Niin kilpa- kuin perusurheilijan keidas.

Raimo H.

Viisi tähteä. Hyvä palvelu, ammattitaitoinen henkilökunta, upeat tilat, monien mahdollisuuksien ainutlaatuinen liikuntakeskus :)

Sanna-Mari R.

Hieno mesta kaikinpuolin! Hyvä palvelu, mahtavat tilat ja huippuhyvät ohjaajat!

Ville K.

Upeat on tilat ja ylivoimainen lajivalikoima, kaikki tähdet Hukalle. Ryhmäliikuntatunneilla ohjaajien asenne ja liikunnan ilo on herkästi tarttuvaa, joka kerta on Hukan tunneilta löytynyt iloinen mieli!