Valmentajamme

Jokainen valmentajamme on monipuolinen huippuosaaja, mutta kullakin on myös omat erityisosaamisalueensa – Tutustu valmentajiin tarkemmin alla ja lue heidän asiakkaidensa kokemuksia valmennuksesta.

Ota sitten rohkeasti yhteyttä valmentajakuvan painikkeella tai soittamalla suoraan valmentajan esittelyssä mainittuun puhelinnumeroon!

Seuraa Hukan valmennustiimiä Facebookissa ja Instagramissa!

Salla Käsmä

salla.kasma@hukka.net
puh. 08 4152 2018

Onko tavoitteenasi pudottaa painoa, edistää terveyttä, parantaa suorituskykyä ja optimoida harjoittelun tulokset? Haluatko kehittää urheilulajin vaatimia ominaisuuksia päästäksesi pidemmälle lajissasi ja saamaan kaivattuja tulokisa niin yksilölajeissa kuin pelikentillä?

Valmennuksessa satsaamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa huomioimme niin liikunnan, ravinnon, levon, että psyykkisen hyvinvoinnin merkityksen. Jos tämä kuulostaa olevan sinua varten, niin olen etsimäsi henkilö.

Painonhallinta ja pysyvien terveellisten elämäntapojen opettelu vie aikansa, joten pikadieettien tai muiden nopeiden ratkaisuiden löytäminen ei johda pitkällä aikavälillä hyviin tuloksiin. Tie kohti pysyviä muutoksia vie oman aikansa ja tie voi olla ajoitta kivinen, mutta matkalla huomaat varmasti myös onnistumisen elämyksiä, onnen hetkiä ja työskentelyä itselle merkityksellisten asioiden parissa. Tunnet kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kohenevan, jossa niin keho kuin mielikin voi hyvin.

Kanssani sinulla on mahdollisuus aloittaa yksi elämäsi parhaista päätöksistä terveellisesti, fiksusti, ja ennen kaikkea pysyvästi. Annan sinulle ohjeet ja eväät muutokseen. Tämä elämäntapamuutos on loppuelämäsi projekti, joten nauti matkasta.

Koulutus

 • Liikunnan ammattitutkinto (LAT)
 • FISAF Personal Trainer
 • FISAF Kuntosaliohjaaja
 • Ravitsemustieteen perusopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto)
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4you)
 • Optimal Training Seminar (Heikki Marin)
 • Strength & Conditioning Coach (PT Akatemia)
 • Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
 • Kahvakuulaohjaaja (Trainer4you)
 • VoiTas vanhusvalmentaja
 • Yksittäisiä workshoppeja ja ideapäiväkoulutuksia
 • Ravitsemustieteen aineopinnot, kesken (Itä-Suomen avoin yliopisto)
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto)

Asiakkaiden kokemuksia valmentajasta

Maija, 15 v.

Valmennukseen ansiosta lihasmassa on kasvanut ja tunnen oloni vahvemmaksi. Syön myös paljon terveellisemmin.

Voin aina sanoa jos joku liike tuntuu liian hankalalta tai tarvin apua jossain. Treenin jälkeen on aina todella onnistunut tunne.

Suosittelisin valmennusta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan.

Salla on todella mukava ja vaativa valmentaja.

Niina

Minut motivoi valmennukseen treeni-innon löytäminen varsinkin salitreenaukseen ja lihasvoiman kasvattaminen tukemaan polkujuoksua ja maastopyöräilyä.

Olen löytänyt rytmin salitreeniin, sekä ohjelmia mitä osaan tehdä myös itsekseen treenatessa.

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen että ohjelmat ovat mietitty juuri minun tarpeita ja kehitystä ajatellen ja toiveeni on kuunneltu ja huomioitu. Usein pt-treenauksessa käytetään samoja perusohjelmia, jotka eivät ole suunniteltu täysin vastaamaan treenattavan tarpeita.

Suosittelisin valmennusta kaikille motivaatiota hakeville, liikkeiden oikeiden ratojen oppimiseen, tukemaan tavoitteellista treenausta lajista riippumatta, painonpudottajille.

Salla on ihan huippu, jatka samaa rataa :)

Satu, 51 v.

Osallistuin valmennukseen, sillä halusin yksilöllistä ohjausta ja oppia salilla tekemiseen.

Olen saanut / saan hyviä ohjeita ja opastusta salilla käymiseen. Myös kerranviikossa tapaamiset tsemppaa käymään itsenäisesti.

Erityisen tyytyväinen olen ollut monipuolisuuteen ohjelmissa

Olenkin jo suositellutkin valmennusta kaverille, yrittänyt innostaa :)

Hukka tosi mahtava paikka.
Valmentajan työskentely on erittäin ammattimaista ja asiansa osaavaa ja juuri sopivan rentoa :)

Tarja, 55 v.

Haluan, että harjoittelu tukee oikealla tavalla liikkumistani kokonaisuudessa huomioiden sen hetkisen pitkän tähtäimen tavoitteet sekä mahdolliset kiputilat kropassa. Haluan, että valmennus tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointiani, tässä iässä en enää hae nopeita tuloksia vaan monipuolista ja liikkumaan motivoivaa valmennuksen tukea.

Tällä hetkellä valmennuksen tavoitteena on tukea kestävyyssuoritusta pyöräilyssä. Minusta on tärkeää, että valmennuksen tavoitteet pystytään päivittämään tarpeen mukaan.

Olen hyötynyt mielestäni valmennuksesta todella paljon. Urheilun tavoitteet ovat valmennuksen myötä muuttuneet realistiseksi, tämän ikäisen ihmisen loppuelämän hyvän kunnon ylläpitämistä toiminnaksi. Aiemmin toteutetut pikarykäisyt ovat jääneet pois, kiitos valmentajan järkevän tuen.

Valmennus on ollut monipuolista, kehitykseni/takapakkini huomioivaa ja eteenpäin menevää.
Valmentaja on huomioinut ne kriittiset alueet, mihin kulloinkin on ollut tarpeellista enemmän panostaa. On osannut myös jarrutella ja sanoa suoraan, mikä ei ole sillä hetkellä hyväksi. Tärkeää on myös oikeanlainen kannustus valmentajalta. Kuntosaliohjelmien monipuolisuus ja vaihtuvuus on ollut todella hyvä asia. Aiemmin kyllästyin voimaharjoitteluun viimeistään kuuden kuukauden kuluttua, nyt olemme jatkaneet yhdessä pian 1,5 vuotta. Joka kerta odotan mielenkiinnolla mitä tällä kertaa.

Iso hyöty on ollut siitä, että valmentaja oikeasti ohjaa liikkeiden tekemistä oikealla tavalla, mikä on minulle ehdottoman tärkeää. Näin ehkä saadaan kitkettyä väärät toimintamallit ainakin osittain pois.

Olen ollut tyytyväinen valmentajaan persoonana: riittävästi ammattitaitoa fysiikan puolelta ja tarvittavan jämäkkä. Ei kuuntele turhia valituksia :)

Valmennus on ollut erittäin motivoivaa ja monipuolista. On huomioitu myös henkisen puolen jaksaminen ja oikeissa kohdissa osattu tukea myös jaksamista.

Suosittelisin valmennusta ihan kaikille jotka haluavat saada treenaamiseen jotain järkeä :)
Pitkäkestoisesti varsinkin tällaiselle iäkkäämmälle ihmiselle, jolla päätavoite alkaa olla jo vanhuusiän liikkumisen vahvistaminen.

Kiitos Sallalle, sinua voi suositella lämpimästi valmentajaksi kaiken ikäisille ihmisille.

Joni Tuohimaa

joni.tuohimaa@hukka.net
puh. 050 3242771

Oliko mielessäsi jonkin kehonpainoliikkeen tavoittelu, suorituskyvyn nostaminen omassa lajissasi tai vain terveellisempien elämäntapojen oppiminen? Jos vastasit johonkin näistä kohdista kyllä, olen oikea henkilö auttamaan sinua.

Oma liikunnallinen taustani löytyy telinevoimistelun, kamppailulajien ja toiminnallisen voimaharjoittelun puolelta. Olen valmentanut miesten telinevoimistelua aina maajoukkuetasolle asti. Vapaa-ajalla minut voi nähdä kuntosalin ulkopuolella muun muassa frisbeegolfradalla tai Taekwon-Do -harjoituksissa.

Koulutus

 • Liikuntaneuvoja (LPT), Virpiniemen liikuntaopisto
 • Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You
 • Lisensoitu kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Telinevoimistelun valmentaja II-taso (MTV), Suomen Voimisteluliitto ry
 • Street workout -ohjaajakoulutus, Suomen Street Workout ry
 • Kuntonyrkkeilyohjaaja, Suomen Nyrkkeilyliitto ry
 • Freegym-ohjaajakoulutus, Suomen Voimisteluliitto ry
 • Uimaopettajakoulutus, SUH ry
 • Muita lyhyempiä koulutuksia ja luentoja vammojen ennaltaehkäisystä sekä voima- että taitoharjoittelusta

Mirka Nevala

mirka.nevala@hukka.net
puh. 050 591 9058

Onko tavoitteenasi voida paremmin arjessasi? Haluatko parantaa suorituskykyäsi ja palautumistasi? Onko kenties tuki-ja liikuntaelimistössäsi jonkinlaista vaivaa, joka haittaa elämääsi?

Valmennuksessani kiinnitämme huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja sen ansiosta jaksamisesi ja suorituskykysi paranee. Suunnittelemme yhdessä sinun arkeesi sopivan kokonaisuuden, joka koostuu sopivasta määrästä liikuntaa, hyvää unta ja terveellistä ruokaa. Valmennuksessa pääset opettelemaan uusia tapoja, joiden avulla halutuista muutoksista tulee pysyviä!

Monipuolisella lihaskuntoharjoittelulla voin auttaa sinua tuki- ja liikuntaelinvaivojen, kuten selkä-, polvi- tai niska-hartiavaivojen, kanssa. Lihaskunto-ja kestävyysharjoittelulla voidaan parantaa suorituskykyäsi, jota tarvitset hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi tai tuomaan potkua muuhun urheiluharrastukseesi.Omaan lajitaustaani kuuluu joukkue- ja kahvakuulaurheilu. Kahvakuulaurheilussa olen toiminut myös lajivalmentajana saavuttaen EM-ja MM-mitaleja. Minun valmennuksessani tehdään tavoitteellisesti töitä unohtamatta rentoutta ja iloa. Ota rohkesti yhteyttä, niin suunnitellaan sinun arkeesi sopiva kokonaisuus!

Koulutus

 • Hieroja, Lapin Urheiluopisto
 • Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto.
 • Kahvakuulaohjaaja, Trainer4you,
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4you.
 • Personal trainer, Trainer4you
 • Les Mills Sprint