Hukan valmentajat

Jokainen valmentajamme on monipuolinen huippuosaaja, mutta kullakin on myös omat erityisosaamisalueensa – Tutustu valmentajiin tarkemmin alla ja lue heidän asiakkaidensa kokemuksia valmennuksesta.

Ota sitten rohkeasti yhteyttä valmentajakuvan painikkeella tai soittamalla suoraan valmentajan esittelyssä mainittuun puhelinnumeroon!

Seuraa Hukan valmennustiimiä Instagramissa!

Joni Tuohimaa

joni.tuohimaa@hukka.net
puh. 050 3242771

Kaipaako rystylyöntisi lisää ytyä, tunnutko olevasi niin jumissa että vaikeisiin syöttöihin kurotus tuntuu lähes mahdottomalta, tai tuntuuko että jaloista loppuu mehut raskaan mäkinousun aikana?

Voima- ja liikkuvuustaso on yksi kuntoilijoiden suurimmista eroa luovista tekijöistä ja jo pienellä nousujohteisella panostuksella jokaisen lajisuoritukseen on mahdollista saada huima määrä varmuutta ja lisätehoa. Jos siis sinua kiinnostaa oman lajisi suorituskyvyn vieminen seuraavalle tasolle, olen oikea henkilö auttamaan sinua matkallasi.

Oma valmennuksellinen intohimoni on ihmiskehon suorituskyvyn ja liikehallinnan kehittäminen, jonka keskiössä on aina yksilö. Kaikki ohjelmoinnit suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet sekä valmiudet huomioiden. Omaan myös erittäin vahvan osaamisen kehonpainoharjoittelun sekä muiden taitopohjaisten voimaliikkeiden harjoitteluun. Vapaa-ajalla minut voi bongata kuntosalin ulkopuolella muun muassa frisbeegolfradalta tai valokuvaamasta.

Koulutus

 • Liikuntaneuvoja (LPT), Virpiniemen liikuntaopisto
 • Lisensoitu Personal Trainer, Trainer4You
 • Lisensoitu kuntosalivalmentaja, Trainer4You
 • Telinevoimistelun valmentaja II-taso (MTV), Suomen Voimisteluliitto ry
 • Street workout -ohjaajakoulutus, Suomen Street Workout ry
 • Kuntonyrkkeilyohjaaja, Suomen Nyrkkeilyliitto ry
 • Freegym-ohjaajakoulutus, Suomen Voimisteluliitto ry
 • Uimaopettajakoulutus, SUH ry
 • Muita lyhyempiä koulutuksia ja luentoja vammojen ennaltaehkäisystä sekä voima- että taitoharjoittelusta

Asiakkaiden kokemuksia valmentajasta

Heidi

Joni oli auttavainen ja tiesi paljon. Olin kertonut hänelle tavoitteeni jo aiemmin, ja hän oli ottanut etukäteen selvää aiheesta, tästä tykkäsin erityisesti. Sain teknisiä vinkkejä muutamaan laitteeseen, mikä oli iso apu. Joni tulee usein kysymään miten treeni kulkee, kun olen salilla. Kaikin puolin tyytyväinen, että valitsin hänet.

Katariina

Sekä alustavassa haastattelussa että itse salivalmennuksessa meininki oli leppoisaa, kannustavaa ja rautaisen ammattitaitoista. Ohjelma käytiin yhdellä salikerralla lävitse, ja aikaa oli hyvin katsoa liikkeet rauhassa läpi, ja tehdä kysymyksiä sekä muistiinpanoja. Olen äimistellyt sitä, miten vain kuudella liikkeellä saa niin kattavasti käytyä koko kehon läpi, samalla juuri omiin lihaskuntotarpeisiini tähdäten. Vaikka liikuntataustani onkin hyvin monipuolinen, en olisi ikinä osannut keksiä vastaavaa ohjelmaa itse. Vaikka osasin etukäteen ennustaa, että priimaohjelma tulee ja valmennuksen myötä motivaationi nousee, niin olen ollut vielä paljon tyytyväisempi kuin osasin kuvitellakaan. Jatkoa seuraa ehdottomasti.

Leena

Sain tarpeisiini erittäin hyvän ohjelman, jota on ollut helppo noudattaa säännöllisesti. Taatusti edistyn paremmin, kun ammattilainen on ollut asialla.

Sonja

Hyvä ohjelma kuntosalille, vinkkejä ruokailuun, uskallusta lisätä tiettyjä liikkeitä salitreeniin.

Henri

Valmennusote oli syksyn aikana valmennuksessa mukava sekä käytännönläheinen ja ohjelmoinnin monipuolisuus yllätti minut heti alussa positiivisesti. Joni myös vastaa kysymyksiin nopeasti ja minulle jäi tunne, että treenien sujumista tarkkaillaan aktiivisesti, vaikka valmennus oli pääsäntöisesti etävalmennusta. Asiakaspalvelua iso A:lla! Valmennuksen kokonaisarvosana 9/10.

Katri

Olen ollut Jonin valmennuksessa jo useamman vuoden ajan. Valmennuksen aikana olen saavuttanut asioita, joita en ajatellut saavuttavani. Esimerkiksi 110 kilon nosto maastavedossa on ollut itselle mahtava saavutus! Valmennuksessa haastetaan lihaksiston heikkouksia, joiden merkitystä en ymmärtäisi yksin. Harjoitusohjelmissa tehdään myös liikkeitä, jotka olisi yksin harjoitellessa helppo jättää tekemättä, mutta joista on paljon hyötyä. Tuen määrä on myös riittävä ja viikkoraporteissa voin tuoda aina ylimääräisiä huolia esiin, jos sille on tarve. Valmennuksen arvosana 10/10!

Tiina

Valmennus toimii, jos valmennettava aktivoituu ja löytää liikkumisen rutiinin. Valmennuksessa olen saanut oikeanlaisen ohjelman joka on tuottanut tulosta. Parasta on ollut saada rohkeutta mennä kuntosalille tietäen turvallisin mielin mitä tekee. Ohjaukset terveellisiin elintapoihin sekä säännölliset mittaukset ilman painostusta vievät hyvinvointia oikeaan suuntaan. Olen ollut oikein tyytyväinen valmennukseen! Valmennukselle arvosana 9/10

Katri

Olen ollut valmennuksessa vasta vähän aikaa, mutta huomasin jo ensimmäisistä ohjelmista, että niissä on selkeästi kuunneltu toiveita ja tavoitteita. Ohjelmissa on myös selkeät ohjeet sekä realistiset tavoitteet, ja niissä on sopivasti haastetta. Valmennuksen arvosana tähän asti 9/10.

Mirka Nevala

mirka.nevala@hukka.net
puh. 050 591 9058

Onko tavoitteenasi voida paremmin arjessasi? Haluatko parantaa suorituskykyäsi ja palautumistasi? Onko kenties tuki-ja liikuntaelimistössäsi jonkinlaista vaivaa, joka haittaa elämääsi?

Valmennuksessani kiinnitämme huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja sen ansiosta jaksamisesi ja suorituskykysi paranee. Suunnittelemme yhdessä sinun arkeesi sopivan kokonaisuuden, joka koostuu sopivasta määrästä liikuntaa, hyvää unta ja terveellistä ruokaa. Valmennuksessa pääset opettelemaan uusia tapoja, joiden avulla halutuista muutoksista tulee pysyviä!

Monipuolisella lihaskuntoharjoittelulla voin auttaa sinua tuki- ja liikuntaelinvaivojen, kuten selkä-, polvi- tai niska-hartiavaivojen, kanssa. Lihaskunto-ja kestävyysharjoittelulla voidaan parantaa suorituskykyäsi, jota tarvitset hyvän toimintakyvyn ylläpitämiseksi tai tuomaan potkua muuhun urheiluharrastukseesi.Omaan lajitaustaani kuuluu joukkue- ja kahvakuulaurheilu. Kahvakuulaurheilussa olen toiminut myös lajivalmentajana saavuttaen EM-ja MM-mitaleja. Minun valmennuksessani tehdään tavoitteellisesti töitä unohtamatta rentoutta ja iloa. Ota rohkesti yhteyttä, niin suunnitellaan sinun arkeesi sopiva kokonaisuus!

Koulutus

 • Hieroja, Lapin Urheiluopisto
 • Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto.
 • Kahvakuulaohjaaja, Trainer4you,
 • Kuntosalivalmentaja, Trainer4you.
 • Personal trainer, Trainer4you
 • Les Mills Sprint

Salla Käsmä

salla.kasma@hukka.net
puh. 08 4152 2018

Haluatko liikunnasta, terveellisestä ravitsemuksesta ja paremmasta palautumisesta arkisen osan elämääsi ja istuttaa ne osaksi arvomaailmaasi?

Mikäli olet kokeillut tuloksetta erinäisiä laihdutuskuureja ja -dieettejä, on aika siirtyä pysyvien ja juuri sinulle sopivien ratkaisujen pariin, joilla voit saavuttaa hyvinvointia, terveyttä sekä energiaa ja iloa elämään. Unohda siis kärvistely ja kieltojen kanssa eläminen ja ala toteuttaa mieleistäsi elämää, jossa voit kokonaisvaltaisesti hyvin.

Valmennuksessa keskitymme niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiin liikunnan, ravitsemuksen ja paremman palautumisen avulla. Jos tämä kuulostaa olevan sinua varten, niin olen etsimäsi henkilö.

Painonhallinta ja pysyvien terveellisten elämäntapojen opettelu vie aikansa, joten pikadieettien tai muiden nopeiden ratkaisujen löytäminen ei johda pitkällä aikavälillä hyviin ja pysyviin tuloksiin. Tie kohti pysyviä muutoksia vie oman aikansa ja tie voi olla ajoittain kivinen, mutta matkalla huomaat varmasti myös onnistumisen elämyksiä, onnen hetkiä ja työskentelyä itselle merkityksellisten asioiden parissa. Tunnet kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kohenevan, jossa niin keho kuin mielikin voi hyvin.

Kanssani sinulla on mahdollisuus aloittaa yksi elämäsi parhaista päätöksistä terveellisesti, fiksusti, ja ennen kaikkea pysyvästi. Annan sinulle ohjeet ja eväät muutokseen. Tämä elämäntapamuutos on loppuelämäsi projekti, joten nauti matkasta.

Koulutus

 • Liikunnan ammattitutkinto (LAT)
 • Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
 • FISAF Personal Trainer
 • FISAF Kuntosaliohjaaja
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4you)
 • Ravitsemustieteen perusopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto)
 • Ravitsemustieteen aineopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto)
 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto)
 • Terveystieteen perusopinnot (Oulun avoin yliopisto)
 • Yksittäisiä opintojaksoja, workshoppeja ja ideapäiväkoulutuksia

Asiakkaiden kokemuksia valmentajasta

Maija, 15 v.

Valmennukseen ansiosta lihasmassa on kasvanut ja tunnen oloni vahvemmaksi. Syön myös paljon terveellisemmin.

Voin aina sanoa jos joku liike tuntuu liian hankalalta tai tarvin apua jossain. Treenin jälkeen on aina todella onnistunut tunne.

Suosittelisin valmennusta kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan.

Salla on todella mukava ja vaativa valmentaja.

Niina

Minut motivoi valmennukseen treeni-innon löytäminen varsinkin salitreenaukseen ja lihasvoiman kasvattaminen tukemaan polkujuoksua ja maastopyöräilyä.

Olen löytänyt rytmin salitreeniin, sekä ohjelmia mitä osaan tehdä myös itsekseen treenatessa.

Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen että ohjelmat ovat mietitty juuri minun tarpeita ja kehitystä ajatellen ja toiveeni on kuunneltu ja huomioitu. Usein pt-treenauksessa käytetään samoja perusohjelmia, jotka eivät ole suunniteltu täysin vastaamaan treenattavan tarpeita.

Suosittelisin valmennusta kaikille motivaatiota hakeville, liikkeiden oikeiden ratojen oppimiseen, tukemaan tavoitteellista treenausta lajista riippumatta, painonpudottajille.

Salla on ihan huippu, jatka samaa rataa :)

Satu, 51 v.

Osallistuin valmennukseen, sillä halusin yksilöllistä ohjausta ja oppia salilla tekemiseen.

Olen saanut / saan hyviä ohjeita ja opastusta salilla käymiseen. Myös kerranviikossa tapaamiset tsemppaa käymään itsenäisesti.

Erityisen tyytyväinen olen ollut monipuolisuuteen ohjelmissa

Olenkin jo suositellutkin valmennusta kaverille, yrittänyt innostaa :)

Hukka tosi mahtava paikka.
Valmentajan työskentely on erittäin ammattimaista ja asiansa osaavaa ja juuri sopivan rentoa :)

Tarja, 55 v.

Haluan, että harjoittelu tukee oikealla tavalla liikkumistani kokonaisuudessa huomioiden sen hetkisen pitkän tähtäimen tavoitteet sekä mahdolliset kiputilat kropassa. Haluan, että valmennus tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointiani, tässä iässä en enää hae nopeita tuloksia vaan monipuolista ja liikkumaan motivoivaa valmennuksen tukea.

Tällä hetkellä valmennuksen tavoitteena on tukea kestävyyssuoritusta pyöräilyssä. Minusta on tärkeää, että valmennuksen tavoitteet pystytään päivittämään tarpeen mukaan.

Olen hyötynyt mielestäni valmennuksesta todella paljon. Urheilun tavoitteet ovat valmennuksen myötä muuttuneet realistiseksi, tämän ikäisen ihmisen loppuelämän hyvän kunnon ylläpitämistä toiminnaksi. Aiemmin toteutetut pikarykäisyt ovat jääneet pois, kiitos valmentajan järkevän tuen.

Valmennus on ollut monipuolista, kehitykseni/takapakkini huomioivaa ja eteenpäin menevää.
Valmentaja on huomioinut ne kriittiset alueet, mihin kulloinkin on ollut tarpeellista enemmän panostaa. On osannut myös jarrutella ja sanoa suoraan, mikä ei ole sillä hetkellä hyväksi. Tärkeää on myös oikeanlainen kannustus valmentajalta. Kuntosaliohjelmien monipuolisuus ja vaihtuvuus on ollut todella hyvä asia. Aiemmin kyllästyin voimaharjoitteluun viimeistään kuuden kuukauden kuluttua, nyt olemme jatkaneet yhdessä pian 1,5 vuotta. Joka kerta odotan mielenkiinnolla mitä tällä kertaa.

Iso hyöty on ollut siitä, että valmentaja oikeasti ohjaa liikkeiden tekemistä oikealla tavalla, mikä on minulle ehdottoman tärkeää. Näin ehkä saadaan kitkettyä väärät toimintamallit ainakin osittain pois.

Olen ollut tyytyväinen valmentajaan persoonana: riittävästi ammattitaitoa fysiikan puolelta ja tarvittavan jämäkkä. Ei kuuntele turhia valituksia :)

Valmennus on ollut erittäin motivoivaa ja monipuolista. On huomioitu myös henkisen puolen jaksaminen ja oikeissa kohdissa osattu tukea myös jaksamista.

Suosittelisin valmennusta ihan kaikille jotka haluavat saada treenaamiseen jotain järkeä :)
Pitkäkestoisesti varsinkin tällaiselle iäkkäämmälle ihmiselle, jolla päätavoite alkaa olla jo vanhuusiän liikkumisen vahvistaminen.

Kiitos Sallalle, sinua voi suositella lämpimästi valmentajaksi kaiken ikäisille ihmisille.