Hukan jäsenenä käytössäsi on neljä tenniskenttää, kolme squashkenttää, seitsemän sulkapallokenttää ja kaksi pöytätenniskenttää. Kentät voit varata helposti netistä tai soittamalla vastaanottoomme 08 4152 2000. Järjestämme säännöllisesti myös pallopelikursseja aloittelijoille sekä kehittyneemmille harrastajille.

Ajankohtaista palloilussa

Palloilu, Uutiset  | 

Tulevia uudelleenjärjestelyjä KuntoHukka-kuntosalilla

Uudelleenjärjestelemme suurinta KuntoHukka-kuntosaliamme entistä helppokäyttöisemmäksi lähiviikkoina! Mikään ei ole niin hyvää, etteikö sitä voisi vielä hieman parantaa. Siksi valmennustiimimme…

Palloilu, Uutiset  | 

LEADER Hukka Open -tennisturnaus 16.–18.11.

Tenniksen LEADER Hukka Open -turnaus pelataan 16.-18.11.! Tervetuloa katsomoon seuraamaan jännittäviä pelejä ja nauttimaan kisatunnelmasta! Kannustetaan yhdessä hukkalaiset voittoon! Pelit alkavat…

Palloilu, Uutiset  | 

Pallotykki käytössänne!

Hyviä uutisia tenniksen pelaajille! Käytössänne on nyt pallotykki lyöntien harjoittelua varten! Lue ohjeet pallotykin vuokrauksesta sekä käytöstä ja nappaa tykki mukaasi vastaanotosta! Mukavia…

Palloilu, Tapahtumat, Uutiset  | 

Tennistapahtumat loppuvuodelle 2018

Tässä Hukan tennistapahtumat loppuvuodelle 2018! Lohkopelit Hukan lohkopelit käynnistyvät jälleen joulukuun alussa pienin muutoksin: Lohkopelit ovat vain Hukan varsinaisille jäsenille…

Palloilu, Uutiset  | 

Hukan squash-treenit syksy 2018

Tervetuloa Hukan treeni-iltoihin maanantaisin klo 19–21! Jäsenenä pääset määräviikoin nauttimaan huippuvalmennuksesta maksutta. Katso maanantaivalmennusten sisällöt ja päivämäärät alta! Liity…

Palloilu, Tapahtumat, Uutiset  | 

Tennissyksy 2018

Katso tästä Hukan tenniksen tapahtumat syksylle 2018 ja ilmoittaudu mukaan! Kurkkaa myös tennisvalmennukset syksyllä 2018! Peli-illat perjantaisin klo 19–20.30: 14.9. Enemmän pelanneiden…

Tennis

Hukan tenniskenttien lattiamateriaali, valaistus ja värimaailma on toteutettu lajin ehdoilla ja pelituntumaa onkin kehuttu erinomaiseksi.

Toivotamme jäsenemme tervetulleeksi kokeilemaan myös Hukan monipuolisia tennisvalmennuksia ja -tunteja Tennis pro -valmentajiemme tuella! Hukan tenniskokonaisuus on räätälöity kattavasti niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin pelaajien tarpeita vastaavaksi.

Tennisammattilaisten ohjaamat tunnit ja valmennukset ovat täynnä hauskanpitoa ja laadukas valmennus takaa pelitaitojesi jatkuvan kehittymisen.

Hukan jäsenenä voit varata tenniskentän käyttöösi Hukan vastaanotosta omalla nimelläsi. Myös Hukassa vierailemassa olevat päiväjäsenet voivat varata kentän omalla nimellään saman päivän aikana ilmaiseksi, etukäteen varatessa perimme päiväjäsenmaksun yhteydessä kenttävarausmaksun 20 €/tunti. Tarvittaessa voit myös vuokrata vastaanotostamme mailan hintaan 2€/kpl tai pallotykin hintaan 10 €/tunti. Kentiltä löydät vapaassa käytössä olevia käytettyjä tennispalloja.

Squash

Hukassa on kolme laadukasta squashkenttää. Kahdessa on lasinen etuseinä ja yksi kentistä on umpikenttä. Lattiamateriaalina kaikissa on vaahteraparketti. Järjestämme Hukassa säännöllisesti jäsentapahtumina squashkursseja jäsenille. Kursseista saat tiedon esimerkiksi tämän sivun ajankohtaiskoosteesta ja ilmoitustauluiltamme.

Tervetuloa myös huippuvalmentaja Harri Valasman määräviikoin vetämiin, jäsenille tietysti maksuttomiin, squashin peli-iltoihin sekä OSK Hukan naisten treeni-iltoihin maanantaisin klo 18–20  – lue lisää! Peli-illat ja treenit ovat loistava keino löytää uusia pelikavereita ja kehittää taitoja!

Muina aikoina voit varata kentän käyttöösi Hukan vastaanotosta ja tarvittaessa vuokrata myös mailan käyttöösi hintaan 2 €/kpl.  Vapaassa käytössä olevia käytettyjä squashpalloja löydän kenttien edessä sijaitsevalta pöydältä.

Sulkapallo

Hukasta löytyy seitsemän täysikorkeaa sulkapallokenttää. Lattiamateriaalia on kehuttu Suomen parhaaksi. Sen pohjalla on urheiluparketti ja päällä levyt sekä sulkapalloon erityisesti suunniteltu pinnoite. Tilojen värit ja valaistus on suunniteltu pelin ehdoilla. Voit varata kentän käyttöösi Hukan vastaanotosta ja tarvittaessa vuokrata myös mailan hintaan 2€/kpl. Vapaassa käytössä olevia käytettyjä sulkapalloja löydät sulkapallokenttien luota.

Pöytätennis

Hukka tarjoaa jäsenilleen kaksi kisatason pöytätennispöytää ja tilavan harjoittelupaikan. Pöytiä voi varata vastaanotosta, josta voit tarvittaessa myös vuokrata mailat ja pallon hintaan 2 €. Pöytätenniksen pelipaikka sijaitsee sulkapallokenttien vieressä.

Pickleball

Hukassa pääset myös pelaamaan Suomessakin vielä varsin uutta mailapeliä, pickleballia. Kenttä sijaisee pöytätenniksen vieressä, ja voit varata sen käyttöösi vastaanotosta.  Myös pickleball-mailat ja pallon voit vuokrata vastaanotostamme hintaan 2€. Lisätietoa pickleballista: www.pickleballfinland.fi.

Valmentajat

Anttu

Puhelin: 040 559 2626, sähköposti: palloilu@nullhukka.net

Tennisvalmennusta tarjoaa Hukassa iltaisin nyt Hukkaan täysin siirtynyt, pitkän linjan tennisvalmentaja Antti-Jussi “Anttu” Puotiniemi. Anttu on kouluttautunut ammattivalmentajaksi vuonna 2015, seuravalmentajaksi ja toimii myös Pohjoisen alueen valmentajien kouluttajana. Anttu on toiminut tennisvalmentajana vuodesta 1998. Lisäksi hän on työskennellyt liikunnanohjaajana ja -opettajana. Antun parhaat saavutukset olivat 10 SM-mitalia sekä PM-hopeaa Suomen joukkueessa. Valmennusmottona “Opi, naura ja nauti”.

Paul

Puhelin: 044 273 0603, sähköposti: taguepaul@nullgmail.com

Päivisin ennen klo 16 ja viikonloppuisin tennisvalmennusta Hukassa tarjoaa USPTR-ammattilainen Paul Tague. Etsitpä tekniikkasi kehittämistä, tietyn osa-alueen parantamista tai pelillistä kehittymistä, voi Paul parantaa peliäsi merkittävästi. Paulilla on yli 18 vuoden kokemus tennisvalmennuksesta UK:ssa, Saksassa, Dubaissa ja Suomessa, joten hän pystyy valmentamaan niin vasta-alkajia kuin kansaivälisiä pelaajiakin. Pelitaustaltaan Paul on kansallisella tasolla rankattu junior ja Brittiarmeijan mestari, ja hän on pelannut turnauksissa ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Hän on myös työskennellyt läheisesti kansallisen tason junioreiden kanssa. Paul on United States Professional Registry sekä Lawn Tennis Association Qualified -sertifioitu ammattilainen. Valmennus osittain englanniksi. Also in English.

Ilari

Puhelin: 050 573 3331, sähköposti: leskelailari@nullgmail.com

Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi juuri valmistuvan Ilarin aktiiviura sulkapallon SM-tasolla jatkuu edelleen nousujohteisena ja hänet voikin nähdä lähes päivittäin harjoittelemassa Hukan sulkapallopuolella.

Aloitettuaan valmentamisen vuonna 2011 Ilari on käynyt kansainvälisen BWF:n 1-tason koulutuksen sekä kansallisen 2-tason valmentajakoulutuksen. Erilaisia kursseja ja yksityistunteja hän on ohjannut monipuolisesti kilpapelaajille, aloittelijoille sekä myös vammaisurheilijoille. Tunneilla on varmasti aina hyvä ilmapiiri, ja eri oppijatyypit otetaan taitavasti huomioon ohjausten aikana.

Harri

Harri ehti keräämään useita junioreiden PM- ja SM-mestaruuksia ennen kuin hänen squash-uransa loppui selkäongelmiin. Pelaaminen ei kuitenkaan kokonaan loppunut ja nyt peliuraa on takana jo 40 vuotta. Valmentaminen alkoi jo juniorivuosina ja sitä on jatkunut nyt jo 30 vuotta. Valmennettavia on ollut vauvasta vaariin ja aloittelijoista maailman huippuihin.

Ammattivalmentajana meni vuosi Italiassa ja sen jälkeen Harri on valmentanut Oulussa pääasiassa junioreita. Hukassa pyöriikin monia vanhoja valmennettavia ja nyt myös tytär Saana, alle 15-vuotiaiden Suomen mestari viime vuodelta. Vuosien saatossa Harri on ollut maajoukkuevalmentajana kaikissa juniori-ikäluokissa ja naisissa.

Yksityisvalmennukset

Hukan tennisvalmentajat antavat mielellään ammattitaitonsa käyttöösi pelisi kehittämiseksi. Etsitpä tekniikkasi hiomista, ratkaisua tiettyyn ongelmaan pelissäsi tai pelitaitojasi kehittämistä yleisesti, ammattilaisemme ovat täällä apunasi. Tunnin yksityinen tennisvalmennus maksaa jäsenillemme 45 euroa (65 € / 1,5 h). Varaukset suoraan valmentajalta.

Pienryhmävalmennukset (2–4 hlöä)

Jos haluatte harjoitella valmentajan opissa pienemmässä ryhmässä (2–4 hlöä) voitte valita pienryhmävalmennuksen koko kaudelle tai vaihtoehtoisesti kysyä yksittäistä tuntia suoraan Hukan valmentajilta. Pienryhmävalmennuksessa voitte valita itse tunnin sisällön, ja kaikkien ryhmässä harjoittelevien toiveet huomioidaan. Pienryhmässä pelitilanneharjoitteiden rooli korostuu, koska pelaajia on kentällä useampia. Pienryhmävalmennus maksaa jäsenillemme 50 €/h tai 75 € / 1,5 h. Varaukset suoraan valmentajalta.

Hukan tennisvalmennukset syksyllä 2018

Hukan tennisvalmennuksessa sinulla mahdollisuus harrastaa tennistä ammattitaitoisten valmentajien johdolla oman tason ja toiveiden mukaan. Tutustu valmennuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Aikuisvalmennus

Tennisvalmennusryhmissä pelaajat jaetaan tasoryhmiin, joissa harjoitellaan kerran viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Sopivan tasoisia ryhmiä löytyy niin aloittelijoille, harrastajille kuin kilpailevillekin pelaajille. Aikuisvalmennuksen kausiohjelma sisältää tekniikka- sekä taktiikkaharjoittelua ja painottuu pelaajien toiveiden mukaiseen ohjelmaan.

Aikuisvalmennuksessa harjoitellaan arki-iltaisin klo 16-22 välillä.
Syyskauden valmennus kestää 18 viikkoa alkaen 20.8. ja päättyen 22.12.

 • Säännölliset viikoittaiset harjoitukset kerran viikossa
 • Harjoitusten kesto 1,5 tuntia kerrallaan
 • Ryhmäkoko neljä pelaajaa / kenttä / valmentaja
 • Voit ilmoittautua vaihtoehtoisesti starttiryhmään, harrasteryhmään tai kilpavalmennusryhmään.
 • Syyskauden hinta 450euroa
 • Ilmoittautumiset valmennukseen 7.8. mennessä anttu.puotiniemi@nullhukka.net

Juniorivalmennus

Juniorivalmennus on tarkoitettu tenniksestä kiinnostuneille 10 – 15 vuotiaille lapsille. Juniorivalmennuksessa harjoitellaan tennistä lauantai aamupäivisin 1h kerrallaan 4-6 pelaajan ryhmissä. Ryhmät muodostetaan pelitason mukaan, ja pelitason mukaan myös palloa sekä kentän kokoa vaihdellaan.

 • Harjoitukset ovat lauantaisin klo 10 ja 13 välillä.
 • Juniorivalmennuksessa harjoitellaan monipuolisesti tenniksen tekniikkaa sekä taktiikkaa Hukan valmentajan opastuksessa juniorivalmennuksen kausisuunnitelman mukaan.
 • Syyskauden hinta 300e
 • Ilmoittautumiset valmennukseen 7.8. mennessä anttu.puotiniemi@nullhukka.net

Tennisklinikat:

Tennisklinikat on tarkoitettu hieman edistyneemmille pelaajille ja niissä harjoitellaan kunkin klinikan teeman mukaisesti 2 h valmentajan johdolla. Mukaan mahtuu 8 ensin ilmoittautunutta. Klinikoilla kuvataan videolle teeman mukaisia lyöntejä ja annetaan niistä palaute. Tämän jälkeen lyöntejä harjoitellaan peliosioissa. Klinikan hinta 35euroa / hlö. Ilmoittautumiset Antti Puotiniemi / puh. 0405592626

Klinikat syksyllä 2018

 • 15.9. Kämmen
 • 6.10. Rysty
 • 20.10. syöttö
 • 10.11. lentolyönnit

Yrityksille

Hukka tarjoaa myös loistavat puitteet asiakastennistapahtumille ja henkilökunnan tenniskursseille. Meillä asiantuntemusta ja pitkä kokemus järjestää toivomanne tennistapahtuma.

Lisätietoja Antti Puotinie (anttu.puotiniemi@nullhukka.net)