Hukan jäsenenä käytössäsi on neljä tenniskenttää, kolme squashkenttää, seitsemän sulkapallokenttää ja kaksi pöytätenniskenttää. Kentät voit varata helposti netistä tai soittamalla vastaanottoomme 08 4152 2000. Järjestämme säännöllisesti myös pallopelikursseja aloittelijoille sekä kehittyneemmille harrastajille.

Ajankohtaista palloilussa

Palloilu, Tapahtumat, Uutiset  | 

Tennisvalmennus syksy 2018

Hukan tennisvalmennukset syksyllä 2018 Hukan tennisvalmennuksessa sinulla mahdollisuus harrastaa tennistä ammattitaitoisten valmentajien johdolla oman tason ja toiveiden mukaan. Tutustu…

Palloilu, Tapahtumat  | 

Palloilun kevät 2018

Keväällä 2018 palloilulajien parissa on Hukan jäsenille taas mahtava määrä tarjontaa – tutustu tästä ja ilmoittaudu mukaan! Tenniksen tapahtumat keväällä 2018 15.1.–31.5. lohkopelit,…

Palloilu  | 

Otteluraportti, marraskuun tie-break-turnaus

Hukan tie-break-turnaus oteltiin 4.11., ja tulokset ovat tässä! Lauantain tie-break turnaus keräsi mukavan osallistujamäärän ja päivän aikana pelattiin yhteensä 91 ottelua. Voittajaksi…

Palloilu  | 

Otteluraportti, lokakuun pickleball-turnaus

Hukan ensimmäinen pickleball-turnaus on oteltu, ja tulokset ovat tässä! Nelinpelissä Hukan pickleball-mestaruuden veivät nimiinsä Jarkko Kurtti ja Hiski Kaikkonen (kuvassa), jotka kaatoivat…

Palloilu, Tapahtumat, Uutiset  | 

Tennissyksy 2017

Katso tästä Hukan tennistapahtumat syksylle 2017! Kilpailut: Lohkopelit jäsenille alkavat 20.9. hinta 15 € – Ilmoittautumiset Hukan kassalle 13.9. mennessä. 4.11. Tiebreak-kisat…

Palloilu, Tapahtumat  | 

Hukan sulissyksy!

Hukan sulkapallosyksy on pyörähtänyt käyntiin ja etenee seuraavasti: Syksyn aikatauluja HukkaSulis Game Night torstaisin klo 18–19.30 21.9. 5.10. 19.10. 2.11. 16.11. …

Tennis

Hukan tenniskenttien lattiamateriaali, valaistus ja värimaailma on toteutettu lajin ehdoilla ja pelituntumaa onkin kehuttu erinomaiseksi.

Toivotamme jäsenemme tervetulleeksi kokeilemaan myös Hukan monipuolisia tennisvalmennuksia ja -tunteja Tennis pro -valmentajiemme tuella! Hukan tenniskokonaisuus on räätälöity kattavasti niin aloittelijoiden kuin edistyneempienkin pelaajien tarpeita vastaavaksi.

Tennisammattilaisten ohjaamat tunnit ja valmennukset ovat täynnä hauskanpitoa ja laadukas valmennus takaa pelitaitojesi jatkuvan kehittymisen.

Hukan jäsenenä voit varata tenniskentän käyttöösi Hukan vastaanotosta omalla nimelläsi. Myös Hukassa vierailemassa olevat päiväjäsenet voivat varata kentän omalla nimellään saman päivän aikana ilmaiseksi, etukäteen varatessa perimme päiväjäsenmaksun yhteydessä kenttävarausmaksun 20 €/tunti. Tarvittaessa voit myös vuokrata vastaanotostamme mailan hintaan 2€/kpl. Kentiltä löydät vapaassa käytössä olevia käytettyjä tennispalloja.

Squash

Hukassa on kolme laadukasta squashkenttää. Kahdessa on lasinen etuseinä ja yksi kentistä on umpikenttä. Lattiamateriaalina kaikissa on vaahteraparketti. Järjestämme Hukassa säännöllisesti jäsentapahtumina squashkursseja jäsenille. Kursseista saat tiedon esimerkiksi tämän sivun ajankohtaiskoosteesta ja ilmoitustauluiltamme.

Tervetuloa myös huippuvalmentaja Harri Valasman määräviikoin vetämiin, jäsenille tietysti maksuttomiin, squashin peli-iltoihin sekä OSK Hukan naisten treeni-iltoihin maanantaisin klo 18–20  – lue lisää! Peli-illat ja treenit ovat loistava keino löytää uusia pelikavereita ja kehittää taitoja!

Muina aikoina voit varata kentän käyttöösi Hukan vastaanotosta ja tarvittaessa vuokrata myös mailan käyttöösi hintaan 2 €/kpl.  Vapaassa käytössä olevia käytettyjä squashpalloja löydän kenttien edessä sijaitsevalta pöydältä.

Sulkapallo

Hukasta löytyy seitsemän täysikorkeaa sulkapallokenttää. Lattiamateriaalia on kehuttu Suomen parhaaksi. Sen pohjalla on urheiluparketti ja päällä levyt sekä sulkapalloon erityisesti suunniteltu pinnoite. Tilojen värit ja valaistus on suunniteltu pelin ehdoilla. Voit varata kentän käyttöösi Hukan vastaanotosta ja tarvittaessa vuokrata myös mailan hintaan 2€/kpl. Vapaassa käytössä olevia käytettyjä sulkapalloja löydät sulkapallokenttien luota.

Pöytätennis

Hukka tarjoaa jäsenilleen kaksi kisatason pöytätennispöytää ja tilavan harjoittelupaikan. Pöytiä voi varata vastaanotosta, josta voit tarvittaessa myös vuokrata mailat ja pallon hintaan 2 €. Pöytätenniksen pelipaikka sijaitsee sulkapallokenttien vieressä.

Pickleball

Hukassa pääset myös pelaamaan Suomessakin vielä varsin uutta mailapeliä, pickleballia. Kenttä sijaisee pöytätenniksen vieressä, ja voit varata sen käyttöösi vastaanotosta.  Myös pickleball-mailat ja pallon voit vuokrata vastaanotostamme hintaan 2€. Lisätietoa pickleballista: www.pickleballfinland.fi.

Valmentajat

Anttu

Puhelin: 040 559 2626, sähköposti: palloilu@nullhukka.net

Tennisvalmennusta tarjoaa Hukassa iltaisin nyt Hukkaan täysin siirtynyt, pitkän linjan tennisvalmentaja Antti-Jussi “Anttu” Puotiniemi. Anttu on kouluttautunut ammattivalmentajaksi vuonna 2015, seuravalmentajaksi ja toimii myös Pohjoisen alueen valmentajien kouluttajana. Anttu on toiminut tennisvalmentajana vuodesta 1998. Lisäksi hän on työskennellyt liikunnanohjaajana ja -opettajana. Antun parhaat saavutukset olivat 10 SM-mitalia sekä PM-hopeaa Suomen joukkueessa. Valmennusmottona “Opi, naura ja nauti”.

Paul

Puhelin: 044 273 0603, sähköposti: taguepaul@nullgmail.com

Päivisin ennen klo 16 ja viikonloppuisin tennisvalmennusta Hukassa tarjoaa USPTR-ammattilainen Paul Tague. Etsitpä tekniikkasi kehittämistä, tietyn osa-alueen parantamista tai pelillistä kehittymistä, voi Paul parantaa peliäsi merkittävästi. Paulilla on yli 18 vuoden kokemus tennisvalmennuksesta UK:ssa, Saksassa, Dubaissa ja Suomessa, joten hän pystyy valmentamaan niin vasta-alkajia kuin kansaivälisiä pelaajiakin. Pelitaustaltaan Paul on kansallisella tasolla rankattu junior ja Brittiarmeijan mestari, ja hän on pelannut turnauksissa ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Hän on myös työskennellyt läheisesti kansallisen tason junioreiden kanssa. Paul on United States Professional Registry sekä Lawn Tennis Association Qualified -sertifioitu ammattilainen. Valmennus osittain englanniksi. Also in English.

Ilari

Puhelin: 050 573 3331, sähköposti: leskelailari@nullgmail.com

Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi juuri valmistuvan Ilarin aktiiviura sulkapallon SM-tasolla jatkuu edelleen nousujohteisena ja hänet voikin nähdä lähes päivittäin harjoittelemassa Hukan sulkapallopuolella.

Aloitettuaan valmentamisen vuonna 2011 Ilari on käynyt kansainvälisen BWF:n 1-tason koulutuksen sekä kansallisen 2-tason valmentajakoulutuksen. Erilaisia kursseja ja yksityistunteja hän on ohjannut monipuolisesti kilpapelaajille, aloittelijoille sekä myös vammaisurheilijoille. Tunneilla on varmasti aina hyvä ilmapiiri, ja eri oppijatyypit otetaan taitavasti huomioon ohjausten aikana.

Harri

Harri ehti keräämään useita junioreiden PM- ja SM-mestaruuksia ennen kuin hänen squash-uransa loppui selkäongelmiin. Pelaaminen ei kuitenkaan kokonaan loppunut ja nyt peliuraa on takana jo 40 vuotta. Valmentaminen alkoi jo juniorivuosina ja sitä on jatkunut nyt jo 30 vuotta. Valmennettavia on ollut vauvasta vaariin ja aloittelijoista maailman huippuihin.

Ammattivalmentajana meni vuosi Italiassa ja sen jälkeen Harri on valmentanut Oulussa pääasiassa junioreita. Hukassa pyöriikin monia vanhoja valmennettavia ja nyt myös tytär Saana, alle 15-vuotiaiden Suomen mestari viime vuodelta. Vuosien saatossa Harri on ollut maajoukkuevalmentajana kaikissa juniori-ikäluokissa ja naisissa.

Yksityisvalmennukset

Hukan tennisvalmentajat antavat mielellään ammattitaitonsa käyttöösi pelisi kehittämiseksi. Etsitpä tekniikkasi hiomista, ratkaisua tiettyyn ongelmaan pelissäsi tai pelitaitojasi kehittämistä yleisesti, ammattilaisemme ovat täällä apunasi. Tunnin yksityinen tennisvalmennus maksaa jäsenillemme 45 euroa (65 € / 1,5 h). Varaukset suoraan valmentajalta.

Pienryhmävalmennukset (2–4 hlöä)

Jos haluatte harjoitella valmentajan opissa pienemmässä ryhmässä (2–4 hlöä) voitte valita pienryhmävalmennuksen koko kaudelle tai vaihtoehtoisesti kysyä yksittäistä tuntia suoraan Hukan valmentajilta. Pienryhmävalmennuksessa voitte valita itse tunnin sisällön, ja kaikkien ryhmässä harjoittelevien toiveet huomioidaan. Pienryhmässä pelitilanneharjoitteiden rooli korostuu, koska pelaajia on kentällä useampia. Pienryhmävalmennus maksaa jäsenillemme 50 €/h tai 75 € / 1,5 h. Varaukset suoraan valmentajalta.

Tenniksen harjoitusryhmät

Harjoitusryhmät käynnistyvät syys- ja kevätkauden alussa. Voit valita ryhmäsi kolmesta vaihtoehdosta.

Hukkatennis, taso 1

Hukkatennis taso 1 valmennuskokonaisuus saa kenet tahansa oppimaan tenniksen alkeet. Valmennuskokonaisuus on suunniteltu siten, että pelitaitosi kehittyvät, innostut lajista ja opit tenniksen perusteet.

Valmennuskokonaisuus kestää 14 viikkoa ja siihen sisältyy viikoittaiset 90 minuutin valmennuskerrat. Tason 1 valmennuskokonaisuus on sopiva aikuiselle alkeistason pelaajalle, joka haluaa palata lajin pariin tai oppia uuden lajin perusteet jatkaakseen tasolle 2. Valmennukset järjestetään 3–4 pelaajan pienryhmissä. Jäsenten kurssimaksu 350 euroa (vuokrajäseniltä 370 €) sisältää vuokramailan sekä valmennuspallot. Valmentajana Anttu Puotiniemi.

Hukkatennis, taso 2

18 viikon valmennuspaketti tenniksen harrastajille.

Tämä valmennuskurssi on erityisesti suunniteltu palvelemaan kehittyviä pelaajia, joiden innostus lajia kohtaan on herännyt ja halu oppia lisää kasvaa. Tällä tasolla opitaan kattavasti tenniksen perusteet hauskan ja innovatiivisen valmennuskokonaisuuden avulla.

Hukan tennisvalmennus taso 2 on 18:n viikon kurssi, jossa valmennus tapahtuu viikoittaisilla valmennustapaamisilla. Valmennus tapahtuu 4 hengen pienryhmissä, ja treenit kestävät 90 minuuttia. Kurssimaksu Hukan jäsenille on 450 euroa (vuokrajäsenillle 470 €). Ilmoittautumiset vastaanottoon. Valmentajana Antti Puotiniemi.

Hukkatennis taso 3

18 viikon valmennuspaketti edistyneemmille pelaajille.

Hukan tennisvalmennus taso 3 on suunniteltu hieman edistyneemmille pelaajille, joilla on jo kokemusta harjoituspeleistä tai kilpailuista. Näillä kursseilla tavoite on kehittää olemassaolevia tennistaitojasi korkean tason harjoituksilla, joilla kehitetään tekniikkaa, pelitaktiikkaa, fyysistä kuntoa ja keskittymiskykyä. Valmentajana pitkän linjan tennisvalmentaja Antti Puotiniemi.

Hukan tennisvalmennus taso 3 on 18:n viikon valmennuskokonaisuus, joka koostuu viikottaisista 90 minuutin mittaisista harjoituksista enintään neljän hengen pienryhmissä. Maksu Hukan jäsenille on 450 euroa (vuokrajäsenille 470 €). Ilmoittautumiset vastaanottoon.

Ryhmiä muodostetaan kysynnän mukaan ja harjoituspäivät sekä ajastukset täsmennetään ilmoittautumisten perusteella.