50,00 €/kk
(1. kk 150,00 €)
3 kk määräaikainen
Liittymismaksu 20 €
69,00 €/kk
(1. kk 0,00 €)
14 kk määräaikainen
Liittymismaksu 20 €
750,00
(53,60 €/kk)
14 kk ennakkoon maksettuna
Liittymismaksu 20 €

Vuoden pimeimmät tarjoukset ovat täällä  valitse itsellesi sopivin vaihtoehto:

Nyt 3 kk Hukka-jäsenyys vain 150 €: Nyt saat 3 kuukauden treenit yhteensä hintaan 150 €! Liittymismaksu 20 €.

Määräaikainen Hukka-jäsenyys 69 €/kk: Liittyessäsi 12 kk määräajalla saat nyt marras-, joulu- ja tammikuun treenit hintaan 0 € (norm. 69 €/kk)! Maksat siis ensimmäisen jäsenmaksusi vasta helmikuussa 2023! Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksu 20 €.

Maksamalla koko vuoden kerralla saat jäsenyytesi vielä edullisemmin; marras-, joulu- ja tammikuun  treenit kaupan päälle sekä jäsenyyden tauotusmahdollisuuden (2 kuukautta) vuoden aikana. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Hukka-jäsenyys

69,00 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva
Liittymismaksu 20 €
69,00 €/kk
(1. kk 0,00 €)
13 kk määräaikainen
Liittymismaksu 20 €
750,00
(57,70 €/kk)
13 kk ennakkoon maksettuna
Liittymismaksu 20 €

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto:

Toistaiseksi voimassa oleva Hukka-jäsenyys 69 €/kk: Treenaa ilman sitovaa määräikaa vain kalenterikuukauden irtisanomisajalla! Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kunnes se irtisanotaan. Liittymismaksu 20 €.

Määräaikainen Hukka-jäsenyys 69 €/kk: Liittyessäsi 12 kk määräajalla saat nyt marraskuun treenit hintaan 0 € (norm. 69 €/kk)! Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksu 20 €.

Maksamalla koko vuoden kerralla saat jäsenyytesi vielä edullisemmin; marraskuun treenit kaupan päälle sekä jäsenyyden tauotusmahdollisuuden (2 kuukautta) vuoden aikana. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Hukka-jäsenyys opiskelijaedulla

59,00 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva
Liittymismaksu 20 €
640,00
(49,20 €/kk)
13 kk ennakkoon maksettuna
Liittymismaksu 20 €

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto: 

Toistaiseksi voimassa oleva opiskelijajäsenyys 59 €/kk: Treenaa ilman sitovaa määräikaa vain kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kunnes se irtisanotaan.

Maksamalla koko vuoden kerralla saat jäsenyyteesi marraskuun treenit kaupan päälle sekä jäsenyyden tauotusmahdollisuuden (2 kuukautta) vuoden aikana. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Huomaathan, että opiskelijahintaisen jäsenyyden saat esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin. Lähetä kuva opiskelijakortista osoitteeseen myynti@nullhukka.net. Etuhinta on voimassa opiskelijakorttisi voimassaoloajan, jonka jälkeen hinta palautuu automaattisesti normaalihinnaksi (69 € /kk), ellet esitä uutta voimassaolevaa opiskelijakorttia.

Päiväajan jäsenyys

49,00 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva
Liittymismaksu 20 €
44,00 €/kk
(1. kk 0,00 €)
13 kk määräaikainen
Liittymismaksu 20 €
470,00
(36,20 €/kk)
13 kk ennakkoon maksettuna
Liittymismaksu 20 €

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto: 

Toistaiseksi voimassaoleva päiväajan jäsenyys 49 €/kk: Treenaa päiväsaikaan ilman sitovaa määräikaa vain kalenterikuukauden irtisanomisajalla! Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kunnes se irtisanotaan. Liittymismaksu 20 €.

Määräaikainen päiväajan jäsenyys 44 €/kk: Liittyessäsi 12 kk määräajalla saat nyt marraskuun treenit hintaan 0 € (norm. 44 €/kk)! Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksu 20 €.

Maksamalla koko vuoden kerralla saat päiväajan jäsenyytesi vielä edullisemmin; marraskuun treenit kaupan päälle sekä jäsenyyden tauotusmahdollisuuden (2 kuukautta) vuoden aikana. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Päiväajan jäsenenä sinun tulee saapua Hukkaan aukeamisajan ja klo 15 välillä ja poistua ennen klo 17. Tämän rajoituksen puitteissa sinulla on käytössä kaikki Hukan jäsenedut. Huomioithan, että myös kaikki klo 17 jälkeen osuvat jäsentapahtumat on rajattu päiväjäsenyyden ulkopuolelle.

Perhe- tai yritysjäsenyys

Oletko oikeutettu erikoishintaiseen perhe- tai -yritysjäsenyyteen?

Perhejäsenyys: Kun yksi aikuinen on Hukan jäsen, ovat muut samassa taloudessa asuvat oikeutettuja edullisempaan Hukan perhejäsenyyteen. Ota yhteys myynti@nullhukka.net tai puhelimitse 08 4152 2001, niin pääset nauttimaan edullisemmasta perhejäsenyydestäsi!

Yritysjäsenyys: Kun työnantajasi on solminut Hukan kanssa yrityssopimuksen, sinä ja puolisosi olette oikeutettuja edullisempaan Hukan yritysjäsenyyteen. Ota yhteys myynti@nullhukka.net tai puhelimitse 08 4152 2001, niin pääset nauttimaan edullisemmasta yritysjäsenyydestä!

Oletko itse työnantaja? Kiinnostaako yrityssopimus Hukan kanssa? Lue lisää Yrityksille-sivulta.

HukkaJuniori-jäsenyys

44,00 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva
Liittymismaksu 0 €
34,00 €/kk
1 kk määräaikainen
Liittymismaksu 0 €

Valitse juniorillesi sopivin vaihtoehto:

HukkaJuniori-jäsenyys 12–14-vuotiaille 44 €/kk: Jäsenyys 12–14-vuotiaalle juniorillesi, joka haluaa valita lajinsa lukujärjestyksen 12+ -tunneista ja pelata makean kattauksen pallopelejä. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaoleva kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksu 0 € (normaalisti 20 €).

HukkaJuniori-jäsenyys 8–11-vuotiaille 34 €/kk: Jäsenyys 8–11-vuotiaalle juniorillesi, joka haluaa pelata pallopelejä kattavasta valikoimastamme, tai liikkua Funktionaalisessa studiossa seurassasi. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Liittymismaksu 0 € (normaalisti 20 €).

HukkaJuniori-jäsenyys ei edellytä vanhemmalta Hukka-jäsenyyttä. Osa HukkaJuniori-jäsenyyteen kuuluvista palveluista on kuitenkin käytettävissä vain aikuisen Hukka-jäsenen seurassa – lue lisää.

Päivä Hukassa

20,00
Kertamaksu

Päivä Hukassa -pääsyllä Hukan palvelut ovat käytössäsi yhden päivän ajan. Joitakin jäsenetuja esimerkiksi Pikku-Hukan käyttöä, luennoille ja tapahtumiin pääsyä on rajoitettu – kysy palveluneuvojiltamme numerosta 08 4152 2001, jos epäröit kuuluuko jokin jäsenetu Päivä Hukassa -hintaan.

Ellet ole jo käyttänyt maksutonta Kokeile kaikkea -päivääsi, tutustu siihen tästä!

HukkaOnline-jäsenyys

18,00 €/kk
Toistaiseksi voimassaoleva
Liittymismaksu 0 €

Nyt voit ostaa HukkaOnline-jäsenyyden eli Hukan digitaalisen jäsenyyden hintaan 18 €/kk!

HukkaOnlinesta löydät Hukan liikuttavat ja elämykselliset palvelut täysin etänä!

HukkaOnline sisältää mm. yli 30 HukkaLive-tuntia viikossa Hukan ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä, ryhmäliikuntatuntien tallenteita, liikunta-alan ammattilaisten webinaareja, tietoa oman hyvinvointisi kehittämiseksi sekä mm. kattavan Lihaskunto Hukassa -kuntosalioppaan!

HukkaOnline-jäsenenä saat käyttöösi kaikki HukkaOnline-sisällöt kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Haluatko jäseneksi?

Lähetä viestiä osoitteeseen myynti@nullhukka.net tai soita 08 4152 2001, autamme mielellämme!

Kaikki Hukan jäsenyydet sisältävät 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuun | kuntosali kuukausimaksu, hukka oulu hinnasto, hukka hinnasto

Kaikissa Hukan jäsenyyksissä on 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Ellet ole tyytyväinen jäsenyyteesi ja perut sen 12 päivän sisällä liittymisestäsi, saat kaikki rahasi takaisin!

Valitse siis ylempää mieleisin jäsenyystyyppi ja liity nyt – täysin riskittömästi!

Usein kysyttyä Hukan jäsenyyksistä

Mitä sopimustyyppejä tarjoatte?

Päivä Hukassa

Päivä Hukassa -pääsyllä Hukan tilat ja laitteet ovat käytössäsi yhden päivän ajan. Muita jäsenetuja, esimerkiksi luennoille ja tapahtumiin pääsy, on rajoitettu – kysy palveluneuvojiltamme numerosta 08 4152 2001, jos epäröit kuuluuko jokin jäsenetu Päivä Hukassa -hintaan. Päivä Hukassa -hinta on 20 €.

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys

Tämä jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Sopimukseen ei sovelleta voimassaolevaa jäsenyystarjousta. Liittymismaksu peritään myös siinä tapauksessa, että olet ollut jo aiemmin Hukan jäsen.

12 kuukauden määräaikainen sopimus

Tämä säästöä tuova sopimusmalli on voimassa 12 kuukautta sopimuksen alkamishetkestä, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kuukauden irtisanomisajalla.

Maksa koko vuoden jäsenyys ennakoon, saat lisäedun!

Maksaessasi koko vuoden ennakkoon, saat lisäksi oikeuden laittaa jäsenyytesi lepoon kahdeksi kuukaudeksi, vähintään kuukausi kerrallaan. Perhejäsenyyksissä kaikkien jäsenyyksien tulee olla yhtäaikaisesti levossa.

"Pakotatteko" ihmiset määräaikaisiin sopimuksiin?

Emme :)

Lyhytkestoisin jäsenyystyyppimme on erittäin joustava  toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Halutuin jäsenyystyyppimme on 12 kuukauden määräaikainen jäsenyys, koska se on edullisempi ja siihen sovelletaan voimassaolevaa liittymistarjousta.

Kaikissa Hukan jäsensopimuksissa on 12 päivän 100 % tyytyväisyystakuu. Saat siis valitsemastasi jäsenyystyypistä riippumatta kaikki rahasi takaisin, ellet ole tyytyväinen ja päätät irtisanoa jäsenyytesi 12 päivän kuluessa liittymisestäsi. Lisää joustavuutta tuo jäsenyyden vuokrausmahdollisuus. Liittyminen on siis täysin riskitöntä.

Tarjoatteko perhe-etuja?

Kyllä.

Kun yksi aikuinen perheenjäsen on Hukan jäsen, ovat muut samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet oikeutettuja edullisempaan Perhejäsenyyteen.

3–10-vuotiaille Hukan jäsenten lapsille tarjoamme liikunnallisen Pikku-Hukka -lastenhoitopalvelun ilmaiseksi!

Valitse yltä Hukka-jäsenyys (määräaikainen), liity ja ota liityttyäsi yhteys myynti@nullhukka.net, niin pääset nauttimaan edullisemmasta perhejäsenyydestäsi.

Tarjoatteko yritysetuja?

Kyllä.

Kun työnantajasi on solminut Hukan kanssa yrityssopimuksen, sinä ja puolisosi olette oikeutettuja Yritysjäsenyyteen, jolla saatte merkittäviä etuja jäsenyyteenne.

Onko työnantajallasi Hukan kanssa yrityssopimus? Valitse yltä Hukka-jäsenyys (määräaikainen), liity ja ota liityttyäsi yhteys myynti@nullhukka.net, niin pääset nauttimaan edullisemmasta yritysjäsenyydestäsi.

Oletko itse työnantaja? Kiinnostaako yrityssopimus Hukan kanssa? Lue lisää Yrityksille-sivulta.

Kuuluvatko PT-palvelut Hukan jäsenyyteen?

Hukan jäsenyyteen kuuluu veloitukseton liikuntaneuvonta-tapaaminen, jonka aikana valmentaja vastaa kysymyksiisi jäsenyydestäsi ja kuntoilumahdollisuuksistasi Hukassa.

Hukan jäsenenä olet myös oikeutettu Hukan Personal Trainereiden palveluihin sekä moniin erilaisiin pienryhmävalmennuksiin edulliseen hintaan.