Salla Käsmä

Salla Käsmä

Onko tavoitteenasi saada liikunta pysyväksi osaksi arkeasi, parantaa palautumistasi ja muuttaa ravitsemustottumuksiasi terveellisempään suuntaan? Mikäli olet kokeillut tuloksetta erinäisiä laihdutuskuureja ja dieettejä, on aika siirtyä pysyvien ja sinulle sopivien ratkaisujen pariin, joiden avulla hyvinvointisi ja terveytesi paranee sekä saat lisää energiaa ja iloa elämääsi. Unohda siis kärvistely ja kieltojen kanssa eläminen ja paranna kokonaisvaltaista hyvinvointiasi elämäntapamuutoksen avulla, joiden avulla niin keho kuin mielikin voi hyvin.

Valmennuksessa keskitymme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin edistäen niin fyysistä kuin psyykkistä hyvinvointia parempien liikunta- ja ruokailutottumusten sekä paremman palautumisen avulla. Jos tämä kuulostaa olevan sinua varten, niin olen etsimäsi henkilö.

Pikadieetit tai muut nopeat ratkaisut eivät johda pitkällä aikavälillä hyviin ja pysyviin tuloksiin, vaan painonhallinta ja pysyvien terveellisten elämäntapojen opettelu vien oman aikansa. Tie voi olla ajoittain kivinen, mutta matkalla huomaat varmasti myös onnistumisen tunteita, onnen hetkiä ja työskentelyä itselle merkityksellisten asioiden parissa.

Kanssani sinulla on mahdollisuus aloittaa yksi elämäsi parhaista päätöksistä terveellisesti, fiksusti, ja ennen kaikkea pysyvästi. Annan sinulle ohjeet ja eväät muutokseen. Tämä elämäntapamuutos on loppuelämäsi projekti, joten nauti matkasta.