Salla Käsmä

Salla Käsmä

Personal Trainer

Haluatko liikunnasta, terveellisestä ravitsemuksesta ja paremmasta palautumisesta arkisen osan elämääsi ja istuttaa ne osaksi arvomaailmaasi?

Mikäli olet kokeillut tuloksetta erinäisiä laihdutuskuureja ja -dieettejä, on aika siirtyä pysyvien ja juuri sinulle sopivien ratkaisujen pariin, joilla voit saavuttaa hyvinvointia, terveyttä sekä energiaa ja iloa elämään. Unohda siis kärvistely ja kieltojen kanssa eläminen ja ala toteuttaa mieleistäsi elämää, jossa voit kokonaisvaltaisesti hyvin.

Valmennuksessa keskitymme niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiin liikunnan, ravitsemuksen ja paremman palautumisen avulla. Jos tämä kuulostaa olevan sinua varten, niin olen etsimäsi henkilö.

Painonhallinta ja pysyvien terveellisten elämäntapojen opettelu vie aikansa, joten pikadieettien tai muiden nopeiden ratkaisujen löytäminen ei johda pitkällä aikavälillä hyviin ja pysyviin tuloksiin. Tie kohti pysyviä muutoksia vie oman aikansa ja tie voi olla ajoittain kivinen, mutta matkalla huomaat varmasti myös onnistumisen elämyksiä, onnen hetkiä ja työskentelyä itselle merkityksellisten asioiden parissa. Tunnet kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kohenevan, jossa niin keho kuin mielikin voi hyvin.

Kanssani sinulla on mahdollisuus aloittaa yksi elämäsi parhaista päätöksistä terveellisesti, fiksusti, ja ennen kaikkea pysyvästi. Annan sinulle ohjeet ja eväät muutokseen. Tämä elämäntapamuutos on loppuelämäsi projekti, joten nauti matkasta.

Venyttely