Saat Suomessa ja maailmalla suureen suosioon noussut Firstbeat-hyvinvointianalyysin ammattilaisen tulkitsemana Hukasta! Kolmen vuorokauden yhtäjaksoiseen sykevälivaihtelumittaukseen perustuva Firstbeat-analyysi antaa sinulle täsmällistä, tärkeää ja usein yllättävää tietoa muun muassa palautumisestasi ja unesi laadusta.

Hyvinvointianalyysin avulla voit mitata myös oman kuntotasosi saaden tarkan arvion omasta kestävyyskunnostasi puolen tunnin reippaasta kävelystä. Kuntotaso-ominaisuus on helppo ja konkreettinen tapa oman kunnon kehittymisen seurantaan osana monipuolista Hyvinvointianalyysia.

Hyvinvointianalyysin hinta Hukassa on 169 € ja se on saatavilla myös ei-jäsenille. Jos olet parhaillaan Hukan valmennuksessa (vähintään Ylläpito), saat Hyvinvointianalyysin hintaan 149 €!

Varaa Firstbeat -hyvinvointianalyysi

Totea itse!

Katso videolta, miten Firstbeat-mittaus ja analyysi käytännössä tapahtuu ja mitä hyötyjä sen paljastamasta tiedosta olisi juuri sinulle!

Varaa Firstbeat -hyvinvointianalyysi

Mitä opit käytännössä?

Firstbeat-hyvinvointianalyysia käyttäneet ovat saaneet hyvin käytännönläheisiä oivalluksia oman kehonsa toimintansa: illalla tehty kova treeni onkin siirtänyt seuraavan yön palauttavan unen alkua monella tunnilla – stressaavana päivänä palautumisaika onkin saattanut jäädä jopa muutamiin minuutteihin – pitkä uni ei tarkoitakaan vielä, että uni on palauttavaa, ja niin edelleen.

Valmentajamme auttavat jalostamaan nämä oivallukset toimenpiteiksi, jotka lopulta parantavat kuntoasi, oloasi ja elämänlaatuasi.

Varaa Firstbeat -hyvinvointianalyysi