Hukka uudistui, mutta miksi ja miten?

Hukka uudistui, mutta miksi ja miten?

 • Hukka
 • Tervetuloa tammikuu ja vuosi 2022! Meillä Hukassa se on otettu erityisen innokkain mielin vastaan, kun pääsemme vihdoinkin kertomaan lisää viime vuoden aikana tehdystä brändiuudistuksesta ja kehitystyöstä, jotta Hukka olisi jatkossakin merkittävässä roolissa parantamassa oululaisten ihmisten elämänlaatua, yhdistämässä ihmisiä sekä tuomassa iloa ja energiaa arkeen. Tässä blogissa avaamme tarkemmin uudistuksen taustoja ja sitä, mikä on muuttunut ja miksi.

  Tehdään oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä

  Olemme liikuttaneet oululaisia ihmisiä jo yli 40 vuoden ajan ja Hukka on varmasti monelle oululaiselle vähintäänkin nimenä tuttu. Uudistumisen tarve lähti konkreettisesti liikkeelle siitä, että vaikka #hukkalaiset eli jäsenemme tiesivät mitä kaikkea Hukka on ja ovat nähneet kehityksemme vuosien varrella, se ei välittynyt riittävän selkeästi ulospäin. Toisaalta halusimme myös itse nähdä selkeämmin metsän puilta ja kirkastaa sitä, mikä tekee Hukasta Hukan, mikä Hukan rooli on oululaisten elämässä ja mikä Hukassa on aidosti hienoa ja erottuvaa.

  Hukan visiona eli suurena unelmana on tehdä oululaisista maailman onnellisimman maan onnellisimpia ihmisiä – yksi treeni, yksi kohtaaminen ja yksi päivä kerrallaan. Parannamme oululaisten ihmisten elämänlaatua tarjoamalla liikuntafilosofiamme mukaisesti enemmän elämää ja hyvinvointia niin sydämelle, lihaksille kuin mielelle. Strategia- ja brändiuudistuksen myötä kirkastui entisestään se, kuinka Hukka on ylpeästi paikallinen toimija ja teemme päivittäin työtämme sen eteen, että Hukka on paras mahdollinen paikka paitsi jäsenillemme, myös omalle henkilöstöllemme eli #hukkaperheelle. Vaikka uudistus näkyy myös visuaalisesti esimerkiksi päivitetyn logon ja kuvamaailman myötä, tärkein muutos lähtee aina sisältä – niin myös Hukassa. Kaiken taustalla ovat Hukan tärkeät arvot ja visio, jotka tulevat näkymään ja välittymään entistä vahvemmin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja henkilöstöämme, jotta Hukka on aidosti hukkalaisten näköinen. Pidämme myös huolta siitä, että henkilöstömme viihtyy, voi hyvin ja seisoo ylpeänä oman työnsä takana. Olemme selkeyttäneet strategiaa, palveluvalikoimaa ja viestinnällisiä valintoja, jotta Hukka näyttäytyy tulevaisuudessa entistä selkeämmin sellaisena kuin se on – niin Hukan sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

   

  Hukka on kuntoilun, kohtaamisen ja hyvän olon koti kaikille oululaisille

  Hukka on uudistanut turkkinsa entistäkin ehommaksi. Kaikkea ei tietenkään ole muutettu, vaan rakennettu tutun ja toimivan päälle. Millainen Hukka sitten oikeastaan onkaan vuonna 2022?

  🧡  Hukka on monipuolinen liikuttaja, josta löytyy jokaiselle jotakin: kaupungin laajin ryhmäliikuntavalikoima, niin kuntoilijalle kuin vaativaankin tarpeeseen vastaavat kuntosalit, palloilua, jäsentapahtumia, valmennusta yksilöllisesti, ryhmässä ja yrityksille, lasten oma PikkuHukka ja HukkaJuniori. Liikuntafilosofiamme “enemmän elämää sydämelle, lihaksille ja mielelle” näkyy esimerkiksi siinä, mitä ryhmäliikuntatunteja tarjoamme ja miten kehitämme tiloja.

  🧡  Hukka on yhteisöllinen yhdistäjä. Meillä et ole anonyymi treenaaja, meillä olet #hukkalainen! Uskomme siihen, että yhdessä jaettu ilo on moninkertainen ilo. Nautitpa sitten eniten yksin treenaamisesta, liikkumisesta perheen kanssa tai tennistunneista työporukan kanssa, olet meille ihan yhtä tärkeä osa yhteisöä. Hukka koskettaa, liikuttaa ja yhdistää. Toivomme, että Hukka tuntuu sinulle kuin toiselta kodilta, jonne olet aina tervetullut ja jonne voit tulla juuri sellaisena kuin olet!

  🧡  Hukka on oululaisten olohuone. Hukka on monelle paljon enemmän kuin vain kuntosali tai treenipaikka. Se on paikka, jossa vaihtaa kuulumiset tuttujen kanssa, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa niin treenin parissa kuin sen ulkopuolellakin. Nappaa siis treenin jälkeen syömistä kahavilasta tai tuo koko perhe viettämään yhdessä aikaa.

  🧡  Hukka on aina rinnalla tsemppaamassa ja tukemassa. Hukan rinnassa sykkii iso sydän! Teemme töitä rakkaudesta lajiin niin jokaisen asiakkaan eli #hukkalaisen, oman henkilöstömme eli #hukkaperheen jäsenen kuin muidenkin oululaisten hyväksi. Rohkaisemme, innostamme ja haluamme tehdä liikkumisen ilon kautta mahdolliseksi jokaiselle. Me olemme täällä sinua varten.

  Tule ja löydä oma Hukkasi!

  Liikunnan ilo hukassa? Motivaatio hukassa? Treeniseura hukassa? Nämä ja paljon muuta löydät takuuvarmasti jokaisen oululaisen omassa liikunta- ja hyvinvointikeskus Hukasta! Olitpa sitten uusi, vanha tai nykyinen #hukkalainen, olet lämpimästi tervetullut reenaamaan ja viihtymään meille! Hukka on uudistanut turkkinsa, jotta sinä saat entistäkin enemmän iloa, energiaa ja hyvinvointia arkeesi. Tiedämme, että tässä maailmantilanteessa pitkäksi ajaksi sitoutuminen voi mietityttää. Näinä aikoina haluamme tehdä liittymisen mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi ja siksi tarjoamme myös toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden, jonka saat nyt uuden vuoden kunniaksi huippuedulla; kaksi kuukautta yhden hinnalla eli kun liityt nyt, saat tammi- ja helmikuun treenit yhden hinnalla. Tule siis itse kokemaan ja näkemään, mikä on #hukkafiilis!

  Ookkonää valamis starttaamaan hyvinvoinnin vuoden 2022 Hukan kanssa?

  08 4152 2001

  Kysyttävää? Soita, me autamme!