Enemmän elämää -podcast: Q&A – Valmentajat vastaavat kuulijoiden kysymyksiin

Enemmän elämää -podcast: Q&A – Valmentajat vastaavat kuulijoiden kysymyksiin

Liikuntakeskus Hukan oman Enemmän elämää -podcastin toisen viimeinen jakso on kuunneltavissa! Jakson pääset kuuntelemaan suoraan alta, Spotifysta, Apple Podcastista ja Google Podcastista. Uusi jakso julkaistaan joka perjantai kymmenen viikon ajan.

Kausi 2, jakso 10: Q&A – Valmentajat vastaavat kuulijoiden kysymyksiin

Toisen kauden viimeisessä jaksossa käydään läpi kuulijoiden esittämiä kysymyksiä, joihin vastataan Hukan valmennustiimin voimin. Jakson aikana saat vastauksen mm. siihen, mikä on sopiva määrä liikuntaa aloittelijalle, minkälainen treeniohjelma/jakoisuus on hyvä jos treenaa 3 kertaa viikossa salilla ja lihottaako leipö. Keskustelemme myös siitä, mitä ravintolisiä kannattaa käyttää ja miten liikkumista kannattaa muuttaa vaihdevuosi iässä. 

Enemmän elämää -podcast

Liikuntakeskus Hukan omassa Enemmän elämää -podcastissa käsitellään laajasti hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä teemoja. Tuleville jaksoille on luvassa mielenkiintoisia vieraita ja monipuolista sisältöä hyvinvointiin, elämäntapoihin, treenaamiseen, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyen. Podcastin hostina toimii Hukan valmennusvastaava ja valmentaja Salla Käsmä sekä hänen aisapareinaan valmentajat Mirka Nevala ja Joni Tuohimaa. Avaa siis suosikkisovelluksesi, etsi sieltä Enemmän elämää -podcast ja tule kuulemaan lisää rennon letkeää rupattelua sekä saamaan konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi!

Podcastin pääset kuuntelemaan suoraan alta. Löydät sen myös Spotifysta, Apple Podcastista sekä Google Podcastista – mukavia kuunteluhetkiä Enemmän elämää -podin parissa!

Kuuntele jakso: