Helmikuun kiertävät joogat

Helmikuun kiertävät joogat

Tervetuloa kiertävään joogaan lauantaisin klo 11.10–12.10. Kiertävän joogan teemat vaihtuvat kuukausittain – kurkkaa tuntien ajankohdat alta!

Helmikuun kiertävät joogat:

3.2. HIIT-jooga30 ja restoratiivinen osuus30 / Pia

JoogaHIIT on tehty joogeille, jotka kaipaavat piristystä harjoitteluunsa. Tunnilla tehdään asana-, cardio-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelua vauhdikkaina liikepattereina. Kuntoa nostattavan, asanoita kehittävän ja hikisen 30 minuuttisen jälkeen on restoratiivinen kehoa palauttava osuus ja loppurentoutus.

10.2. JoogaFlow / Satu

Tunnin tavoitteena on tasapainottaa ja venyttää kehoa.  Tunnilla yhdistetään asana- eli asentosarjat virtaavasti yhteen hengityksen kanssa. Tämä tunti sopii sekä aloittelijoille että joogaa jo harrastaneille.

17.2. Myofascial release Yin / Kaisa

MFR Yin eli myofascial release Yin jooga on kehon jumeja rentouttava ja suorituskykyä palauttava harjoitus. Tunnilla hyödynnetään erilaisia välineitä, kuten hierontapalloja ja tiiliä, joiden avulla pyritään tukemaan kehon lihaskalvojen eli faskioiden liikkuvuutta, palautumista ja aineenvaihduntaa. Lempeät pitkäkestoiset Yin asanat tuovat rentoutumista ja palautumista harjoitukseen. Tunti sopii kaikille ja on erinomainen harjoitus mm. työviikosta tai liikuntasuorituksesta palautumiseen.

27.2. JoogaYin / Tiia

Tämä yin jooga -tunti keskittyy lihasten venyttämisen lisäksi myös sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja jäykkiin nivelsiteisiin. Tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä lattiatasossa ja lopuksi on pidempi rentoutusosio. Tästä tunnista on helppo aloittaa joogaaminen.